نقوی حسینی در گفتگو با دانا:
ژست مردمداری برخی آقایان انتخاباتی است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به بیانیه میرحسین موسوی اشاره کرد و گفت: آقایانی که 6 سال با همه توان از افتضاحات دولت روحانی حمایت کردند حالا منتقد و مخالف دولت شده اند، نطق های اپوزیسیون می کنند و ژست های مردمداری می گیرند؛ در حقیقت این اقدامات فرار رو به جلو تلقی می شود و به نوعی این ها می خواهند خود را از عملکرد دولت مبرا کنند.[
«سید حسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا ضمن اشاره به بیانیه میرحسین موسوی اظهار داشت: میرحسین موسوی خودش از سران فتنه است و ید طولایی در ایجاد فتنه دارد و در حقیقت با فتنه گرها آشنا است؛ بر همین اساس طبیعی است که باید در زمین فتنه گران بایستد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با بیان این که دولت حسن روحانی در 6 سال گذشته بیش ترین فشار را به مردم آورده است گفت: در مدت زمان ریاست حسن روحانی در قوه مجریه، ارز 3 هزار تومانی 14 هزار تومان شد، قیمت کالاها هر کدام چندین برابر افزایش پیدا کرد، اشتغال با رکود روبه رو شد، توافق برجامی به گِل نشست و در هفته های گذشته نیز کشور در پی افزایش قیمت سوخت شاهد اغتشاشات و نا امنی شد.
,نماینده مردم ورامین در مجلس خاطر نشان کرد: در این مدت که مردم تحت فشار بودند، کسی از مردم دفاع و حمایت نکرد و حالا که اغتشاشگران به اموال عمومی و اعتماد عمومی لطمه زدند و موجب غارت فروشگاه ها و باعث بروز مشکلات عدیده ای شدند -که صفشان هم از صف مردم جدا است یعنی مردم صف شان را جدا کردند- حالا آقای میرحسین دلسوز شده است و به طور طبیعی از فتنه گران حمایت می کند.
,حسینی با تاکید بر این که میرحسین موسوی و یارانش فرار رو به جلو می کنند گفت: این ها الان برائت خودشان را از دولت اعلام می کنند و با توجه به اینکه امسال که سال انتخابات است به نوعی ژست مردمداری و طرفداری از مردم و همچنین مخالفت با دولت را گرفته اند.
,وی در پایان گفت: آقایانی که 6 سال با همه توان از افتضاحات دولت روحانی حمایت کردند حالا منتقد و مخالف دولت شده اند و نطق های اپوزیسیون می کنند؛ در حقیقت این اقدامات فرار رو به جلو تلقی می شود و به نوعی این ها می خواهند خود را از عملکرد دولت مبرا کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه