logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان خبر داد

انجام 29هزار مورد نظارت بهداشتی از مراکز تولید وتوزیع فرآورده های دامی/ 170پرونده تخلفات به مراجع قضایی ارجاع شد

انجام 29هزار مورد نظارت بهداشتی از مراکز تولید وتوزیع فرآورده های دامی/ 170پرونده تخلفات به مراجع قضایی ارجاع شد
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون 29 هزار و 674 مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع، نگهداری و فرآورده های دامی انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسینی، مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: دامپزشکی از راه‌های مختلف در سلامت، اقتصاد و پیشرفت جامعه اثیرگذاراست.

وی با اشاره به وجود 13 کشتارگاه فعال در استان ادامه داد: از این میزان چهارکشتارگاه طیور و 9 کشتارگاه مختص دام در شهرهای زاهدان، چابهار، ایرانشهر، زهک، هامون، سرباز، خاش، میرجاوه و کنارک هستند.

این مقام مسئول محوری‌ترین فعالیت دامپزشکی را در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی جامعه و امنیت غذایی مردم دانست و تصریح کرد: ناظرین و بازرسان این اداره علاوه بر بازدیدهای مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده، در قالب طرح نظارتی اقدام به حضور مستمر و کامل در کشتارگاه ها نیز دارند.

وی خاطر نشان کرد: از ابتدای سال تاکنون 29 هزار و 674 مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع، نگهداری و فرآورده های دامی صورت گرفته که از این میزان 435 مورد غیربهداشتی بوده و 273 نمونه برداری انجام شده است.

وی تصریح کرد: در عملیات نظارت بهداشتی بر مراکز فوق یک میلیارد و 455 میبیون و 137 هزارو 79 کیلوگرم فرآورده دامی کشف و ضبط شد، همچنین 117 میلیون و 857 هزار و 79 کیلوگرم لاشه و آلایش به دلایل بهداشتی از چرخه مصرف حذف و معدوم شد.
 
این مقام مسئول افزود: در این بازرسی ها 170مورد پرونده تخلفات به مراجع قضایی ارجاع شد.

مدیرکل دامپزشکی استان در تکمیل مطلب فوق ادامه داد: همچنین105 هزار و 236 مورد بازرسی و نظارت از کشتارگاه های دام انجام شده که از این میزان 25 هزار و 20 راس گاوو گوساله، 69 هزار و 729 راس گوسفند و بره، سه هزار و 180 راس بزوبزغاله، هفت هزارو 208نفرشتر و 22 راس شترمرغ بوده است.

وی یادآور شد: در حوزه طیور نیز از ابتدای سال تاکنون 152 هزار و 340 قطعه طیور کشتار و دو هزارو 528 قطعه دیگر نیز ضبط شده است.

حسینی در تکمیل مطلب فوق خاطر نشان کرد: ملزم کردن کشتارگاه ها به استخدام دکتر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه و کاردان یا کارشناس دامپزشکی به عنوان دستیار مسئول فنی بهداشتی یکی از اقدامات مهم است که این افراد در کشتارگاه ها حضور تمام وقت دارند و تمام فعالیت کشتارگاه زیر نظر آنها انجام می شود.

مدیر کل دامپزشکی استان تاکید کرد: ناظرین ادارات دامپزشکی در کشتارگاه حضور دائم دارند و یا اینکه روزانه از کشتارگاه ها بازدید کرده و بر روند کشتار نظارت عالیه دارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه