logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

افزایش راندمان و بهره وری آب باید گفتمان فراگیر در جهاد کشاورزی کردستان شود

افزایش راندمان و بهره وری آب باید گفتمان فراگیر در جهاد کشاورزی کردستان شود
خالد جعفری گفت: افزایش راندمان و بهره وری آب باید گفتمان فراگیر درمجموعه سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعم از دستگاه های وابسته و پیوسته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، خالد جعفری در جلسه ارتقای بهره وری آب و منابع تولید که با حضور احمد پناه رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کردستان ، دکتر قادرزاده رئیس گروه اقتصاد دانشگاه کردستان، معاونین و مدیران سازمان در برگزار شد اظهار کرد: اجرای الگوی کشت به طور دقیق یکی از ضرورتهایی است که در این طرح باید با جدیت دنبال و رعایت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی،,


وی با بیان اینکه بهره‌گیری از آبیاری‌های نوین در بخش کشاورزی با اصلاح روشهای سنتی و اصلاح الگوی کشت متناسب با اقلیم منطقه می‌تواند نقش مهمی در افزایش بهره‌وری داشته باشد، افزود: اصلاح روشهای الگوی مصرف آب کشاورزی، تنها راه برای گذر از بحران کم آبی است.

,
,


رئیس سازمان جهادکشاورزی گفت: از اساسی ترین روش های اصلاح الگوی مصرف در بخش کشاورزی می توان به اجرای روشهای به زراعی و به نژادی مانند اصلاح روش های کاشت، اجرای سیاست تغییر کاربری اراضی در الگوی کشت مبتنی بر مزیت نسبی، تلاش در جهت کاهش سطح کشت محصولات با مصرف بالای آب، اصلاح و توسعه کاشت گیاهان با نیاز آبی کم، اولویت‌دهی به کشت ارقام پاییزه به ‌منظور استفاده از بارندگی‌های سالانه پاییز، زمستان و بهار، افزایش سطح کشت در محیط ‌های کنترل شده همانند گلخانه ‌ها، کشت‌های زیرپلاستیک و کشت گیاهان کم توقع و ارقام گیاهان زودرس پرمحصول، اجرای سیستم‌های خاک‌ورزی حفاظتی در اراضی آبیاری سطحی، اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار و کم فشار به ویژه بارانی و قطره‌ای در اراضی زراعی و باغی اشاره کرد.

,
,


وی با بیان اینکه برنامه های که پیشنهاد می شود باید قابلیت اجرایی و مناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی جامعه باشد افزود: ترویج کشتهای پاییزه و انتظاری یکی از راهکارهای مناسب برای کاهش مصرف آب و کود است که در سازمان جهاد کشاورزی کردستان در دستور کار قرار دارد.

,
,


جعفری تاکید کرد: استفاده از ارقام زراعی جدید برای کاهش مصرف آب و ایجاد ارزش افزوده در بین بهره برداران بخش بیش از پیش ترویج شود و در راستای تعامل بیشتر بخش ترویج، تحقیقات و اجرا به منظور ارتقای بهره وری آب قدم برداریم.

,
,


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بر اتخاذ سیاست های مناسب و راهبردی برای اجرای این مهم تاکید کرد و خاطر نشان کرد: این بحث یک مسئله فرابخشی است که علاوه بر تعامل و همکاری سازمان های دیگر، همراهی کشاورزان عزیز را نیز می طلبد.

,
,


در پایان این مقام مسئول تاکید کرد: ارتقاء بهره وری آب و آبیاری تحت فشار و شیوه های اصلاح الگوی کشت یکی از اهداف اصلی سازمان جهادکشاورزی بوده و خواهد بود.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه