بعد از بازداشت پوری حسینی؛

تغییرات مدیریتی در سازمان خصوصی‌سازی آغاز شد

تغییرات مدیریتی در سازمان خصوصی‌سازی آغاز شد
تغییرات مدیریتی در سازمان خصوصی‌سازی با جایگزینی حسن علایی بجای زهره عالی‌پور در سمت معاونت واگذاری سهام و بنگاه‌های این سازمان رسما کلید خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی استعفا و بازداشت پوری حسینی، رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی و جایگزینی علیرضا صالح در مردادماه گذشته، حالا پس از چند ماه تغییرات مدیریتی در این سازمان آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بر این اساس به تازگی حسن علایی جایگزین زهره عالی‌پور در سمت معاونت واگذاری سهام و بنگاه های سازمان خصوصی‌سازی شده است و بنظر می‌رسد موج تغییرات در این سازمان با تغییر سایر معاونان خصوصی‌سازی رفته رفته شدت بگیرد.

,

حسن علایی پیش از این به عنوان رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری هلال احمر فعالیت داشته است.

,

در سال های گذشته خصوصی سازی های بدون ضوابط مشکلات زیادی را برای بنگاه های خصوصی و همچنین واحدهای تولیدی کشور ایجاد کرده بود که در نهایت منجر به بازداشت پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی در کشور شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه