اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

امام جمعه کوهنجان خبر داد:

تشکیل مجمع هیآت مذهبی بخش کوهنجان

تشکیل مجمع هیآت مذهبی بخش کوهنجان
امام جمعه کوهنجان از تشکیل مجمع هیآت مذهبی این بخش با هدف افزایش کمی و کیفی برنامه های فرهنگی و مذهبی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حجت الاسلام دشتی امام جمعه بخش کوهنجان در گفت و گو با خبرنگار سروآنلاین ضمن اعلام این خبر گفت: هدف از تشکیل این مجمع،ایجاد وفاق و همدلی بیش از پیش در جهت گسترش برنامه های فرهنگی- مذهبی در طول ایام سال توسط هیئت های مذهبی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنگار سروآنلاین, خبرنگار سروآنلاین, خبرنگار سروآنلاین,

وی در ادامه این مطلب افزود: یکی از مشکلات هیئت های مذهبی در این بخش،نداشتن تقویم فرهنگی در طول سال و منحصر شدن برگزاری مراسم در دهه اول محرم و برخی دیگر از مناسبات مذهبی می باشد که با تشکیل و راه اندازی این مجمع، این مشکل حل خواهد شد و ان شاء الله  شاهد اجرای منظم مراسم سوگواری و همچنین اعیاد مذهبی در طول سال خواهیم بود.

,

 

,

, ,

 

,

امام جمعه کوهنجان با اشاره به برپایی منظم نماز جماعت ظهر عاشورا در حرم مطهر امامزاده شاه صفی الدین(ع)کوهنجان طی چند سال اخیر گفت: حضور کلیه هیئت ها در حرم نورانی امامزاده شاه صفی الدین(ع) و برگزاری نماز جماعت ظهر عاشورا از جمله برکات وحدت و همدلی بین هیئت های مختلف عزاداری است.

,

وی در پایان این گفتگو ضمن تقدیر از بخشدار،شهردار،مسئولین نیروی مقاومت بسیج ، نیروی انتظامی و جمعی از مسئولین هیئت های مذهبی که با دفتر امام جمعه کوهنجان در جهت راه اندازی این مجمع همکاری داشته اند افزود: توزیع کتاب و نرم افزار های مورد نیاز در بین هیئت های عزاداری و همچنین برنامه ریزی در جهت ثبت کلیه هیئت های مذهبی بخش کوهنجان و ارتباط موثر هیئت ها با یکدیگر از دیگر برنامه های مجمع هیآت مذهبی این بخش می باشد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه