رئیس اداره راهداری شهرستان لنده:
بازگشایی100درصدی راههای روستایی
رئیس اداره راهداری شهرستان لنده گفت: در خصوص پل ها نیز پیمانکاری پس از برگزاری مناقصه انتخاب و در حال تجهیز کارگاه است که اعتبار تعمیر و بازسازی ابنیه فنی بیش از 710میلیون تومان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید رضا اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، با تشریح آخرین وضعیت راه های روستایی در شهرستان لنده گفت: در پی بارندگی های ماه گذشته و به علت نبود پل و آبراه در اکثر راه های روستایی دچار مشکل هستیم و اکثر نیز بسته می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی افزود: اداره راهداری به محض بارندگی ها اکیپ های خود را در جاده ها مستقر کرده و با عملیات راهداری ریزش برداری انجام می شود که تا کنون تمام محورهای روستایی شهرستان بازگشایی شده است.
,رئیس اداره راهداری شهرستان لنده تصریح کرد: در صورت بارندگی مجدد بدون شک راه های ارتباطی بیش از 80درصد روستاهای شهرستان لنده قطع خواهد شد که در اسرع وقت نسبت به بازگشایی اقدام می شود.
,اسماعیلی گفت: در حال حاضر تمام راه های روستایی باز می باشند و هیچ گونه مشکلی در حوزه راه های روستایی نداریم.
,رئیس اداره راهداری شهرستان لنده تاکیدکرد: در خصوص پل ها نیز پیمانکاری پس از برگزاری مناقصه انتخاب و در حال تجهیز کارگاه است که اعتبار تعمیر و بازسازی ابنیه فنی بیش از 710میلیون تومان است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه