در مراسم بزرگداشت شهادت سردار سلیمانی عنوان شد؛
شهادت سردار سلیمانی درس بزرگی برای شیفتگان مذاکره با آمریکا است
حجت السلام والمسلمین پودات گفت:شهادت سردار سلیمانی درس بزرگی برای مسئولانی است که هنوز چشم به مذاکره و غربی ها دوخته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ حجت السلام والمسلمین بهزاد پودات، از راویان دفاع مقدس، در مراسم بزرگداشت شهادت سردار قاسم سلیمانی، اظهار کرد: حاج قاسم سلیمانی از مردان دلیر خدا بود که نگذاشت ایران لگد مال داعشی ها شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی افزود: سردار سلیمانی فرمانده کل شهیدان بود و تمام کشور های منطقه این بزرگوار را می شناختند.
,این راوی دفاع مقدس با بیام اینکه عراق باید برادری خود را ثابت کند،گفت: این کشور تبدیل به خانه دوم امریکایی هایی شده که بیش از ۱۶۰۰۰ نیرو فقط در سفارتشان دارند.
,پودات تصریح کرد:آمریکا به ناموس و نفت عراق تجاوز کرده و این سرزمین هر روز شاهد اغتشاشات ونا آرامی هایی است که باید سران این کشور به مقابله با حاکمان سلطه برخیزند.
,این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه خون و مکتب حاج قاسم جریان ساز خواهد شد، اظهار کرد: این سردار اسلام می فهمید که اگر دوباره شیعه کشی در عراق آغاز شود در آینده ای نه چندان دور نوبت به ایران نیز می رسد.
,وی یادآور شد: شهادت سردار سلیمانی درس بزرگی برای مسئولانی است که هنوز چشم به مذاکره و غربی ها دوخته اند.
,پودات ادامه داد: در شأن حاج قاسم نبود که در بستر بیماری ودور از میدان جنگ حق علیه باطل چشم از دنیا ببندد و این سردار بزرگمزد خود را دریافت کرد.
,این راوی دفاع مقدس در پایان خاطر نشان کرد: این خون ریخته شده بی پاسخ نمی ماند و همرزمان سردار انتقام سختی از آمریکا خواهند گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه