آل داود در گفتگو با دانا:
پلتفرم های آمریکا تسهیل کننده تروریسم سایبری آمریکا/ ترور شهید سلیمانی در توییتر و اینستاگرام
پژوهشگر فضای مجازی گفت: پس از ترور شهید سپهبد سلیمانی در عراق آمریکایی ها در پلتفرم های خود به ترور سایبری رسانه ای این شهید والامقام روی آوردند و این موضوع اوج خباثت آنان را به جهانیان نشان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علیرضا آل داود در گفتگو با راه دانا با تسلیت و تبریک شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس با اشاره به اینکه امروز فضای مجازی رها شده در کشور به بستر تروریسم سایبری آمریکا تبدیل شده است، افزود: در فضای مجازی رها شده در کشور آمریکا ها مدام در حال نقض حکمرانی ما هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: در چند روز گذشته آمریکایی ها به کمک مرکز اعتدال سعودی ها و منافقین آلبانی نشین اقدام به ترور سایبری رسانه ای حاج قاسم کردند که نشان از برنامه ریزی دقیق آنان دارد.
,
این پژوهشگر فضای مجازی با تاکید بر اینکه مسدود سازی صفحات اینستاگرام و توییتر جریان انقلابی و جبهه مقاومت و پاک سازی پست های مرتبط با شهادت حاج قاسم نشان از مدیریت یک طرفه این پلتفرم ها توسط آمریکایی ها دارد، تصریح کرد: آمریکایی های تروریست از لانه های جاسوسی خود برای ترور حقیقی و ترور رسانه ای سایبری منتقدانشان بهره میگیرند و براحتی با نفوذ دادن این سرویس ها و خدمات در دیگر کشور ها حکمرانی سایبری آنان را نقض می کنند.
,
وی ادامه داد: این اقدامات ددمنشانه و ذلیلانه آمریکایی ها نشان از حماقت آنان دارد چراکه این اقدامات آنها منجر به اتحاد و انسجام ملی در کشور ما و سطح منطقه شده است و آنان با دهان های کوچکشان نمیتوانند نور خدا را خاموش کنند.
,
این مدرس سواد رسانه ای به توفیقات جبهه انقلاب در فضای مجازی در این ایام اشاره کرد و افزود: حتی با وجود اقدامات خصمانه اینستاگرم، توییتر، فیس بوک و دیگر سرویس های آمریکایی در مسدود سازی، اسپم کردن کانال ها و هشتگ ها و... جبهه انقلاب در سراسر عالم نام سردار شهید سلیمانی را در بسیاری از این شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها در صدر نگه داشته است.
,
وی افزود: از طرف دیگر انتظار است مسئولان مرتبط با فضای مجازی کشور نیز در خصوص اقدامات خصمانه و یکطرفه شبکه های اجتماعی و پیام رسان های غربی مواضعی محکم و انقلابی اتخاذ کنند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه