اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یک استاد حوزه و دانشگاه:

شهادت سپهبد سلیمانی، به افول آمریکا شتاب می دهد

شهادت سپهبد سلیمانی، به افول آمریکا شتاب می دهد
یک استاد دانشگاه و حوزه علمیه با بیان اینکه خون به ناحق ریخته شده شهید سپهبد سلیمانی، شتاب دهنده افول آمریکا و تروریسم بین الملل می شود، گفت: مردان خدا حتی با شهادتشان هم دل های آزادگان جهان را هدایت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ حجت الاسلام سید رضا میر معینی صبح امروز در مسجد محمد رسول الله(ص) تویسرکان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: آمریکای جنایکار و مادر تروریسم بین الملل تازه متوجه شده که با به شهادت رساندن سردار سیلمانی، نه تنها موفقیتی به دست نیاورده بلکه به افول و نابودی خود سرعتی دو چندان بخشیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,

وی اظهار کرد: ابن همه مراسم هایی که در سراسر کشور های آزادیخواه به پاس قدردانی از زحمات شبانه روزی و مخلصانه سیدالشهدای جبهه مقاومت در حال برگزاری است، نشان دهنده عمق وحدت ایجاد شده پس از شهادت حاج قاسم است.

,

این استاد دانشگاه و حوزه علمیه با اشاره به اینکه امریکای خونخوار سند نابودی خود را با به شهادت رساندن مردی آزاده و بزرگ اندیش امضاء کرده است، افزود: به طور قطع خون این شهید زمینه ساز آزادی قدس شریف و نابودی صهیونیسم جهانی می شود.

,

حجت الاسلام میرمعینی با بیان اینکه شهد شیرین شهادت برای حاج قاسم آرزوی دیرینه بود، گفت: این شهادت گرچه برای ما تلخ و جانسوز است، اما برکات بسیاری هم به دنبال دارد، چرا که مردان خدا حتی با شهادتشان هم دل های آزادگان جهان را هدایت می کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه