logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

خانمیرزا؛ محروم‌ترین نقطه آموزشی چهارمحال و بختیاری

خانمیرزا؛ محروم‌ترین نقطه آموزشی چهارمحال و بختیاری
نماینده مردم شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی گفت: شهرستان خانمیرزا یکی از محروم‌ترین نقاط آموزشی استان است که به توجه ویژه وزارت آموزش و پرورش و تخصیص امکانات لازم برای رفع مشکلات کمبود فضای آموزشی نیاز دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایمان اسماعیلی نماینده مردم شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ با اشاره به اینکه دو سوم معلمان شهرستان خانمیرزا غیربومی و مرتب در حال رفت و آمدند، افزود: استخدام نیروها بصورت استانی برای آموزش و پرورش مشکل ایجاد می کند چراکه بعد از مدتی این نیروها بدلیل نداشتن امنیت جانی در جاده ها درخواست انتقالی می دهند و بار دیگر شهرستان با کمبود نیرو مواجه می شود و با توجه به اینکه تعداد زیادی نیروی تحصیل کرده در شهرستان وجود دارد که بیکار می باشند بهتر است بومی گزینی نیروها در آموزش و پرورش بصورت شهرستانی صورت گیرد.
 
اسماعیلی عدم وجود مدارس خاص در این شهرستان را یک نوع تبعیض دانست و یادآور شد:  بدلیل نبود مدارس خاص در شهرستان خانمیرزا ( نمونه مردمی)،  دانش آموزان نخبه مجبور به تحصیل در شهرستان های لردگان و بروجن هستند.
 
وی با اشاره به وجود فضاهای آموزشی تخریبی در شهرستان خانمیرزا که نیاز به بازسازی دارند، بیان داشت: سه فضای آموزشی در حال ساخت در شهرستان وجود دارد که باید با سرعت بیشتری تکمیل تا بخشی از مشکلات برطرف شوند.
 
وی همچنین جدا نمودن مدارس بخش ارمند از شهرستان لردگان تا پایان سال جاری و اختصاص تعداد بیشتری خودرو در آموزش و پرورش جهت بازرسی و سرکشی از مدارس را درخواست کرد.

وی با اشاره به اینکه دو سوم معلمان شهرستان خانمیرزا غیر بومی و مرتب در حال رفت و آمدند، افزود: استخدام نیروها بصورت استانی برای آموزش و پرورش مشکل ایجاد می کند چراکه بعد از مدتی این نیروها بدلیل نداشتن امنیت جانی در جاده ها درخواست انتقالی می دهند و بار دیگر شهرستان با کمبود نیرو مواجه می شود.

 اسماعیلی افزود: با توجه به اینکه تعداد زیادی نیروی تحصیل کرده در شهرستان وجود دارد که بیکار می باشند بهتر است بومی گزینی نیروها در آموزش و پرورش بصورت شهرستانی صورت گیرد.
 
اسماعیلی عدم وجود مدارس خاص در این شهرستان را یک نوع تبعیض دانست و یادآور شد:  بدلیل نبود مدارس خاص در شهرستان خانمیرزا ( نمونه مردمی) ،  دانش آموزان نخبه مجبور به تحصیل در شهرستان های لردگان و بروجن هستند.
 
وی با اشاره به وجود فضاهای آموزشی تخریبی در شهرستان خانمیرزا که نیاز به بازسازی دارند، بیان داشت: سه فضای آموزشی در حال ساخت در شهرستان وجود دارد که باید با سرعت بیشتری تکمیل تا بخشی از مشکلات برطرف شوند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه