logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با برگزاری کارگروه رفع موانع تولید در استان فارس:

رونق دوباره کارخانه کاشی حافظ و کارخانه استیل البرز

رونق دوباره کارخانه کاشی حافظ و کارخانه استیل البرز
حمیدی مسئول بسیج کارگران و کارخانجات استان فارس و استاندار این استان به همراه اعضای کارگروه رفع موانع تولید، از کارخانه استیل البرزو کاشی حافظ بازدید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارگروه رفع موانع تولید استان فارس به ریاست دکتر رحیمی استاندار فارس و با حضور سرهنگ حمیدی مسئول بسیج کارگران و کارخانجات استان فارس در کارخانه استیل البرز در شهرستان زرقان برگزار گردید.

در این جلسه پیرامون مسائل و مشکلات کارخانه کاشی حافظ و استیل البرز که از کارخانه های مهم استان می باشند بحث و گفت و گو شد که مهم ترین مصوبه و تصمیم این بود که خط تولید جدید کارخانه کاشی حافظ با 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری ظرف یک سال آینده راه اندازی شود، بانک ملت کارخانه را از رهن بانک خارج نماید که بتواند تسهیلات دریافت نماید، جرائم مالی بخشیده و بدهی گاز تقسیط گردد و بدهی مالیاتی کارخانه استیل البرز هم تقسیط گردد.

در این کارگروه برای رفع مشکلات بیمه ای هم توافق شد که با همکاری تأمین اجتماعی اقدامات لازم صورت گیرد و بدهی ها تقسیط شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,



قبل از جلسه کارگروه عنایت الله رحیمی استاندار و اعضای کارگروه رفع موانع تولید استان فارس در ادامه بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی استان از کارخانه استیل البرز بازدید کردند.

استاندار فارس در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: این واحد تولیدی در زمینه تولید انواع سینک ها و شیر آلات در استان فارس فعالیت می کند و بیش از ۴۰۰ نفر اشتغال زایی کرده و از مجموعه های موفق تولیدی کشور محسوب می‌شود.

رحیمی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی با مشکلاتی در حوزه بیمه و مالیات مواجه است ، عنوان کرد: در جلسه ای که با حضور اعضا کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بویژه مسئول بسیج کارگران و کارخانجات استان در محل این کارخانه تشکیل می‌شود تصمیم گیری های لازم انجام شده و این موانع مقدماتی و خرد نیز رفع خواهد شد.

انتهای پیام/

, ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه