اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همزمان با دهه فجر؛

بهره برداری از 24 طرح راهداری درسیستان و بلوچستان/زمینه اشتغال300 نفر فراهم شد

بهره برداری از 24 طرح راهداری درسیستان و بلوچستان/زمینه اشتغال300 نفر فراهم شد
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: پروژه های قابل افتتاح دهه فجر این اداره کل در سال جاری زمینه اشتغال380 نفر را فراهم کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایوب کرد در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون از افتتاح 24 طرح راهداری با اعتبار 494 هزار و 900 میلیون ریال در دهه فجر سال جاری خبر داد و افزود: ارتقای ایمنی راه‌ها از اولویت اجرای طرح‌ ها و پروژه های اجرایی این اداره کل است.

وی بیان کرد: بهسازی و روکش آسفالت در شهرستان های زابل، هامون، خاش، سیب و سوران، سراوان، هیرمند، میرجاوه، زاهدان، مهرستان و احداث سایت موقت پایانه مرزی ریمدان در چابهار مهمترین طرح های قابل افتتاح این اداره کل در دهه فجر را تشکیل می دهند.

این مقام مسئول با بیان عملیات ساخت این پروژه های راهداری از سال گذشته آغاز و در سال جاری به اتمام رسید، گفت: با بهره برداری از این طرح ها در دهه فجر امسال، 17 هزار و 214 خانوار سیستان و بلوچستان در 113 روستا از مزایای آنها بهره مند می شوند.


مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان  مجموع طول راه های قابل افتتاح دهه فجر سال جاری را افزون بر 154 کیلومتر عنوان کرد وادامه داد: وظیفه این اداره کل ارتقاء کیفیت و تأمین تردد ایمن در جاده هاست.

کرد با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل سیستان و بلوچستان در سال جاری در زمینه اجرای آسفالت و روکش، حمل کالاهای اساسی از بندر چابهار، صادرات از دو پایانه مرزی میلک و میرجاوه، طرح جابجایی زوار پاکستانی اربعین حسینی (ع) و مدیریت امدادرسانی و بازگشایی محور های درگیر سیل عملکرد موفقی داشته است، خاطر نشان کرد: پروژه های قابل افتتاح دهه فجر این اداره کل در سال جاری زمینه اشتغال380  نفر را فراهم کرده است.

شایان ذکر است استان سیستان و بلوچستان با 299 کیلومتر بزرگراه، 6126 کیلومتر راه اصلی و 16 هزار و 988 کیلومتر راه روستایی و فرعی دارای ۱۶ باب راهدارخانه، ۲ پایانه مرزی فعال میلک و میرجاوه، ۲ پایانه در دست ساخت ریمدان و پیشین، چهار پایانه باری فعال، چهار پایانه مسافری فعال و چهار مرکز معاینه فنی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه