اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کدخدایی:

برخورد با اخلال در رأی‌گیری و تبلیغات غیرمجاز/ قوه قضاییه مجرمان انتخاباتی را مجازات می‌کند

برخورد با اخلال در رأی‌گیری و تبلیغات غیرمجاز/ قوه قضاییه مجرمان انتخاباتی را مجازات می‌کند
سخنگوی شورای نگهبان گفت: اگر تخلفاتی که در سرنوشت انتخابات تعیین کننده است صورت گیرد، ما با ابطال آرای یک صندوق، یک شعبه و یا یک حوزه نسبت به آن تخلف اقدام می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگویی اظهار داشت: بحث بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان به اتمام رسیده است و همه امکانات معطوف بر نظارت بر برگزاری انتخابات شده است.

*افتتاح ستاد نظارت شورای نگهبان در دو روز آینده

وی افزود: ستاد نظارت ما هم در یکی دو روز آینده افتتاح خواهد شد و کارشناسان ما مستقر خواهند شد تا براین اساس برای روز جمعه آمادگی لازم را داشته باشند.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد:‌ همکاران و کارشناسان ما از ستاد نظارت حضور خواهند داشت تا چنانچه احیاناً تخلفی صورت می‌گیرد با آن تخلفات برخورد شود و نظارت مؤثر شورای نگهبان هم بر برگزاری انتخابات اعمال شود.

* برخورد با اخلال در رأی‌گیری، خرید و فروش آرا و تبلیغات غیرمجاز

کدخدایی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این سؤال که اعضای این ستاد چه افرادی خواهند بود و اینکه در چه صورتی از نظر شورای نگهبان تخلف صورت می‌گیرد و چه برخوردی با آنها خواهد شد، گفت: طبیعتاً کارشناسان در این ستاد مستقر هستند و اعضای ما هم در روز انتخابات در محل شورای نگهبان حاضر خواهند شد و از نزدیک روند برگزاری انتخابات را نظارت می‌کنند.

وی افزود: تخلفاتی که در قانون آمده از جمله اخلال در رأی‌گیری، خرید و فروش آرا و یا تبلیغات غیرمجاز و اینگونه موارد که در قانون ذکر شده است ناظران ما آنها را رصد می‌کنند و اگر تخلفی صورت بگیرد گزارش می‌کنند.

*ابطال آراء در صورت بروز تخلف انتخاباتی

سخنگوی شورای نگهبان در همین زمینه خاطرنشان کرد: آنچه را که ما می‌توانیم در همان روز تصمیم‌گیری کنیم تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کنیم و آنچه را به بررسی دقیق‌تر منوط می‌شود پس از اعلام نتایج اولیه از سوی وزارت کشور در قالب اعلام صحت یا عد‌م‌صحت انتخابات آن‌گاه اعلام نظر خواهیم داشت.

کدخدایی درباره جزئیات تصمیم شورا در صورت تخلف هر یک از کاندیداهای انتخابات مجلس در روز برگزاری انتخابات گفت:‌ آنچه قانون به شورای نگهبان اختیار داده این است که اگر تخلفاتی که در سرنوشت انتخابات تعیین کننده است و ما می‌توانیم اصطلاحاً‌ با ابطال آرای یک صندوق و یا آرای یک شعبه یا یک حوزه نسبت به آن تخلف اقدام کنیم اینها در صلاحیت شورای نگهبان هست.

وی همچنین افزود: طبیعتاً اگر تخلفات به مرحله جرم هم برسد همانطور که در قانون آمده است از جهت اعمال مجازات هم برای قوه قضاییه ارسال می‌شود که قوه قضاییه آن را بررسی کرده و متخلفان را هم به مجازات برساند.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, *افتتاح ستاد نظارت شورای نگهبان در دو روز آینده, *افتتاح ستاد نظارت شورای نگهبان در دو روز آینده,
,
,
,
,
,
, * برخورد با اخلال در رأی‌گیری، خرید و فروش آرا و تبلیغات غیرمجاز, * برخورد با اخلال در رأی‌گیری، خرید و فروش آرا و تبلیغات غیرمجاز,
,
,
,
,
,
, *ابطال آراء در صورت بروز تخلف انتخاباتی, *ابطال آراء در صورت بروز تخلف انتخاباتی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه