logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری:

حضور مردم در انتخابات کارآمدترین مانور انسانی در خنثی‌کردن توطئه‌ها بود

حضور مردم در انتخابات کارآمدترین مانور انسانی در خنثی‌کردن توطئه‌ها بود
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات کارآمدترین و مؤثرترین مانور انسانی در خنثی کردن توطئه‌های رذیلانه دشمنان ایران اسلامی بوده و هست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی انصاری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ ضمن قدردانی از حضور مردم متدین، بصیر و دشمن‌شناس استان در انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نسل کنونی امانتدار ودیعه‌ای است که حفظ آن را اوجب واجبات و اعظم فرایض فرموده‌اند و از مصادیق عینی و عملی حفظ نظام، حضور مردم در صحنه ازجمله انتخابات است.

وی با اشاره به تلاش‌های مستمر دشمنان برای کم‌رنگ کردن حضور مردم در صحنه افزود: انتخابات تجلّی جمهوریت و راهکار مبتنی بر اصل ششم قانون اساسی برای ایفای نقش مردم از طریق رأی در اداره امور کشور است.

انصاری تشیع پیکر پاک و مطهر سردار دل‌ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، راهپیمایی پرشور یوم الله عظیم 22 بهمن و انتخابات مجلس شورای اسلامی را از جلوه‌های زیبای حضور مردم در سال جاری عنوان کرد و بیان داشت: مردم قدرشناس ایران با حضور در صحنه و خلق حماسه های ماندگار و شگفتی آفرین چهل و یک سال مایه مباهات گذشته به‌عنوان کارآمدترین مانور انسانی در خنثی‌کردن توطئه رذیلانه دشمن به تکلیف عقلی، ملی و دینی خود عمل نمودند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با تبریک به منتخبین مردم استان چهارمحال و بختیاری در هر چهار حوزه تصریح کرد: ضمن آرزوی توفیق الهی برای آنان، منتخبین مردم باید بدانند که از هم‌اکنون بار سنگین مسئولیت خدمت به مردم را به دوش می‌کشند و باتوجه به مشکلات اقتصادی کشور و برخی کارشکنی‌های دشمنان در اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه، ان‌شاءالله مجلسی قوی در راستای بهبود وضعیت زندگی مردم و رفع گلایه‌ها  و همچنین تلاش برای حفظ عزت و سربلندی انقلاب‌اسلامی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه