اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توزیع رایگان ماسک و محلول‌های شوینده

توزیع رایگان ماسک و محلول‌های شوینده
سرپرست معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توزیع رایگان ماسک‌های بهداشتی و محصولات شوینده در گیلان از فردا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فیروز سرودی با اشاره به کمبود ماسک و ژل‌های ضدعفونی‌کننده در مراکز عرضه محصولات بهداشتی و آرایشی گیلان اظهار کرد: بنا بر تصمیم هیئت‌امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران تهیه و توزیع ماسک و ژل‌های ضدعفونی‌کننده در استان از فردا به‌صورت رایگان توزیع می‌شود.

 وی با بیان اینکه وزارت بهداشت مستقیماً اقدام به خرید ماسک و تولیدات مواد ضدعفونی‌کننده کرده، افزود: به‌منظور جلوگیری از احتکار احتمالی و همچنین تسریع در توزیع ماسک‌های بهداشتی و ژل‌های ضدعفونی‌کننده، مجوز تولید مواد ضدعفونی‌کننده در دو کارخانه در گیلان گرفته‌شده وزارت بهداشت نیز مستقیماً مسؤولیت تولید و توزیع ماسک‌ها را در سراسر کشور متقبل شده است.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی توسط مردم گفت: ماسک‌های خریداری‌شده و وارداتی به همراه بسته‌ آموزشی و محلول شوینده، از طریق خانه‌های بهداشت، مراکز جامع خدمات سلامت، پایگاه‌های سلامت و واحدهای بهداشتی استان بین مردم توزیع می‌شود.

سرودی از رایگان بودن ماسک‌های بهداشتی و ژل‌های شستشو در گیلان خبر داد و تصریح کرد: دستورالعمل ممنوعیت خریدوفروش ماسک در داروخانه‌ها به‌زودی ابلاغ می‌شود و مراکز بهداشتی و داروخانه‌ها حق فروش این ملزومات بهداشتی را نخواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه