اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دستگاه قضا ورود کرد؛

هشدار به محتکران بهداشتی در ایلام

هشدار به محتکران بهداشتی در ایلام
بعد از انتشار خبر ویروس کرونا میزان خرید ماسک در ایلام روند صعودی را طی کرد تا اینکه به‌یک‌باره هیچ ماسکی در داروخانه‌های ایلام پیدا نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار، بعد از انتشار خبر ویروس کرونامیزان خرید ماسک در ایلام روند صعودی را طی کرد تا اینکه به‌یک‌باره هیچ ماسکی در داروخانه‌های ایلام پیدا نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این شرایط تا آنجا پیش رفت که قیمت این کالا تا 10 برابر قیمت افزایش پیدا کرد، گرانی و افزایش قیمت این کالای پزشکی در استان ایلام موجب آن شد تا استان مرکز استان ایلام دستور برخورد با متخلفان و احتکار کنندگان در استان ایلام را صادر کند.

,

ورود دادستانی به ماجرا

, ورود دادستانی به ماجرا, ورود دادستانی به ماجرا,

دادستان ایلام دراین ارتباط گفت: با توجه به اخبار واصله مبنی بر عدم عرضه ماسک به شهروندان از سوی داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی مقتضی است به‌منظور تأمین اقلام بهداشتی و دارویی موردنیاز مردم جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا با قید فوریت نسبت به تشکیل گروه مشترک باحضور معاون بهداشتی و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، معاون بازرسی سازمان صمت، نسبت به بازرسی و نظارت شبانه‌روزی از داروخانه‌ها و مراکز عرضه محصولات بهداشتی سطح استان و کلیه انبارهای آن اقدام و در صورت مشاهده هرگونه تخلف ضمن پلمپ مرکز مربوطه؛ مراتب جهت برخورد قانونی سریعاً به دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان گزارش شود.

,

وی افزود: هرگونه احتکار، اختفا و امتناع، کم‌فروشی، گران‌فروشی، عدم عرضه کالا محصولات بهداشتی و پزشکی یا تقلبی و غیراستاندارد از سوی داروخانه‌ها به مصرف‌کنندگان جرم تلقی و با متخلفین به‌شدت برخورد قضایی می‌شود.

,

هشدار به محتکران بهداشتی در ایلام

, هشدار به محتکران بهداشتی در ایلام, هشدار به محتکران بهداشتی در ایلام,

"حیدر ولی‌زاده"، معاون اجرایی در امور شعب تعزیرات حکومتی ایلام با تأکید بر اینکه هیچ مورد مشکوکی از ابتلا به «کرونا» در استان ایلام وجود ندارد و دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام، موارد مشکوک و مبتلا به کرونا در سطح استان ایلام تکذیب می‌نماید بیان داشت: مردم ولایتمدار استان ایلام به اخبار کذب و شایعات بی‌اساس توجه ننمایند.

,

معاون اجرایی در امور شعب تعزیرات حکومتی ایلام گفت: داروخانه‌های سطح استان موظف‌اند کالاهای بهداشتی و پزشکی را به نرخ مصوب قانونی به مصرف‌کنندگان عرضه نمایند و هرگونه افزایش قیمت خودسرانه یا عدم عرضه کالا به مصرف‌کنندگان جرم تلقی و با افراد متخلف به‌شدت برخورد قاطع و قضایی صورت می‌گیرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه