logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

استقبال کم خریداران بازار میوه را کساد کرد؛

افزایش 150 درصدی لیموترش در بازار مازندران/لیموترش کیلوی 35 هزار تومان

افزایش 150 درصدی لیموترش در بازار مازندران/لیموترش کیلوی 35 هزار تومان
قیمت بالای این روزهای لیموترش در کنار افزایش تقاضا برای خرید این محصول، کام خریدارن این محصول را تلخ کرده است و قیمت این محصول در کف بازار به 35 هزار تومان رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، شیوع ویروس کرونا در کشور جدا از تمام هجمه‌های روانی و شمار مبتلایان و فوتی‌ها در کشور تبعات دیگری را نیز به دنبال داشته است.

یکی از تبعات این ماجرا، گرانی اقلام و کالاهای ضروری و پیشگیرانه متناسب با جلوگیری از ابتلا به این ویروس بوده است که مصداق آن را شاید با سرو صدای بیشتر در ماجرای گرانی و احتکار ماسک و مواد ضدعفونی کننده شنیده‌ایم اما گرانی برخی میوه‌ها به ویژه لیموترش که استفاده از آن این روزها به دلیل برخی اظهارات مبنی بر موثر بودن آن در افزایش ایمنی بدن افزایش پیدا کرده است؛ از قلم افتاده است.

در حالی که تا کمی قبل‌تر قیمت هر کیلو از این میوه در میادین میوه و تره‌بار مازندران از مرز 10 هزار تومان و در کف بازار از 15 هزار تومان بالاتر نمی‌رفت اما حالا و در بازار داغی این روزها، قیمت آن در میادین میوه استان به کیلویی 25 هزار تومان و در کف بازار تا 35 هزار تومان رسیده است.

قیمت بالای این روزهای لیموترش در کنار افزایش تقاضا برای خرید این محصول، کام خریداران این محصول را تلخ کرده است؛ اما خریداران این تلخی را شیرین‌تر از تلخی ابتلا به کرونا می‌دانند و هر چند ناراضی اما به ناچار، کیسه‌ها را از لیمو ترش‌ها پر می‌کنند و روی ترازوی میوه فروشی‌ها می‌گذارند.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص آخرین وضعیت قیمت میوه و تره‌بار در بازار مازندران می‌گوید: این روزها، موز، پیاز و لیموترش در صدر لیست جهش قیمت بازار میوه قرار دارند.

امیرحسین فخرآوران افزود: هر کیلو موز در میادین میوه و تره بار استان 15 هزار و 500 تومان و در کف بازار تا 19 هزار تومان است که به دلیل افزایش نرخ این روزهای دلار و وارداتی بودن این کالا، این افزایش قیمت رخ داده است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلو پیاز در میادین میوه و تره بار به 7 هزار تومان و در کف بازار به 9 تا 9 هزار و 500 تومان رسیده که به دلیل وقوع سیل در مناطق تولید این میوه در کشور روی داده است.

فخرآوران ادامه داد: قیمت هر کیلو لیموترش نیز که تا پیش از این در میادین استان 10 هزار تومان بود، با افزایش 150 درصدی حالا به کیلویی 25 هزار تومان در میادین و 30 تا 35 هزار تومان در کف بازار رسیده است.

این مسئول اعلام کرد: قیمت امروز  هر کیلو سیب زمینی در میادین میوه و تره‌بار استان 3500 تومان، گوجه 1500 تومان، خیار 3500 تومان، سیب دماوندی 7000 تومان، کیوی 7500 تومان و پرتقال 4000 تومان است.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز مازندران متذکر شد: شیوع بیماری کرونا، بازار میوه و تره بار را از رونق انداخته و با استقبال کم خریداران، بازار میوه کساد شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه