logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد؛

آماده شدن یک هزار پک بهداشتی توسط خیران همدانی/ توزیع ماسک در بین عموم مردم لازم نیست

آماده شدن یک هزار پک بهداشتی توسط خیران همدانی/ توزیع ماسک در بین عموم مردم لازم نیست
ایرج خدادادی از آماده شدن یک هزار پک بهداشتی توسط خیران همدانی خبر داد و گفت: ماسک مراکز درمانی توسط دولت روزانه تامین می شود و در حال حاضر توزیع ماسک در بین عموم مردم لازم نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ در خصوص توزیع ماسک و مایع ضدعفونی کننده در بین عموم مردم با وجود اوج شیوع بیماری کرونا در هفته پیش رو اظهار کرد: اولویت دولت برای توزیع ماسک در مراکز درمانی در بین پرسنلی که مستقیم با بیماران مشکوک به کرونا مواجه هستند، است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ در خصوص توزیع ماسک و مایع ضدعفونی کننده در بین عموم مردم با وجود اوج شیوع بیماری کرونا در هفته پیش رو اظهار کرد: اولویت دولت برای توزیع ماسک در مراکز درمانی در بین پرسنلی که مستقیم با بیماران مشکوک به کرونا مواجه هستند، است., عصر همدان,

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر توزیع ماسک در بین عموم مردم لازم نیست، افزود: توزیع ماسک تاکنون بیش از نیاز مراکز درمانی توسط دولت انجام نشده است.

,

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه درست است که برخی مراکز درمانی ما نیز با کمبود ماسک و موادضدعفونی مواجه هستند، ادامه داد: این اتفاق به دلیل استفاده بیش از اندازه در این مقطع زمانی است اما سعی داریم نیاز روزانه مراکز درمانی را روزانه تامین کنیم.

,

خدادادی با بیان اینکه همه کادر مراکز درمانی نیاز به استفاده از ماسک ندارند، بیان کرد: استفاده ماسک برای بخش های مرجع بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا الزامی است.

,

وی تاکید کرد: تاکنون وزارتخانه بخشنامه ای برای توزیع ماسک و محلول ضدعفونی ابلاغ نکرده هر چند در تامین محلول ضدعفونی با خطوط تولیدی که در چند روز اخیر در استان راه افتاده همدان در تامین محلول ضدعفونی مشکلی ندارد.

,

خدادادی با بیان اینکه محدودیت توزیع فقط در ماسک است نه محلول ضدعفونی یادآور شد: اگر داروخانه ای هم مقطعی ماسک می فروشد دارد نوعی به مردم کمک می کند.

,

وی عنوان کرد: امروز باخبر شدیم که خیران همدانی با آماده کردن یک هزار پک بهداشتی قرار است این پک ها را بین مردم جنوب شهر همدان توزیع کنند.

,

خدادادی در پایان تاکید کرد: همشهریان و هم استانی ها با رعایت بهداشت فردی این اجازه را به مسئولان بهداشتی استان بدهند که نحوه درمان و کنترل درمان با موفقیت در این مقطع حساس انجام شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه