رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر:

هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا در پلدختر نداریم/ آمادگی کامل کادر درمان برای مقابله با کرونا

هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا در پلدختر نداریم/ آمادگی کامل کادر درمان برای مقابله با کرونا
رئیس شبکه بهداشت ودرمان پلدختر گفت: تمامی بخش های بیمارستان در آماده باش کامل قرار دارد و خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مثبتی از بیمار کرونا در شهرستان پلدختر گزارش نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر افلاک با اشاره به آمادگی کادر درمانی شهرستان برای مقابله با کرونا اظهار داشت: از زمان شنیدن انتشار ویروس کرونا در سطح کشور و بروز نشانه‌های آن در سطح استان بلافاصله اقداماتی در جهت آمادگی هر چه‌بهتر جهت مقابله با این بحران در دستور کار قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

وی بابیان اینکه تمهیداتی اندیشیده شده که تمامی سطوح پر تماس بیمارستان به‌صورت روزانه با محلول HP زیر نظر مستقیم مهندسی بهداشت محیط بیمارستان گندزدایی شود افزود: برای پرسنل بخش‌های مهمی چون اورژانس و جراحی مردان به‌اندازه کافی گان، دستکش، ماسک n95 و برای سایر بخش‌ها ماسک یک‌بارمصرف و مایع ضدعفونی‌کننده دست تهیه‌کرده و در اختیار قرار داده‌ایم.

,

رئیس بیمارستان امام(ره) پلدختر با تأکید بر رعایت موارد بهداشتی جهت مقابله با کرونا عنوان کرد: رعایت بهداشت فردی و شستشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه توسط مردم رعایت شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه