logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی؛

آمادگی 47 اکیپ ثابت و سیار راهداری در طرح نوروزی سیستان وبلوچستان

آمادگی 47 اکیپ ثابت و سیار راهداری در طرح نوروزی سیستان وبلوچستان
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان از برنامه ریزی جهت استقرار 16 اکیپ ثابت و 31 اکیپ سیار راهداری با آغاز طرح نوروزی در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایوب کرد در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه طرح تردد نوروزی از 25 اسفندماه در محورهای مواصلاتی استان آغاز و تا 15 فروردین 98 ادامه دارد، گفت: 410 نفر از نیروهای راهداری با 217 دستگاه انواع ماشین آلات در این طرح به مسافران استان خدمات ارائه می دهند.

وی بیان کرد: محورهای مواصلاتی تحت پوشش طرح تردد نوروزی در نیمه شمالی استان اعم از بزرگراه، اصلی، فرعی و روستایی آسفالته به طول جمعاً 5 هزار و 277 کیلومتر است که 15 باب راهدارخانه و 32 باب مجتمع خدمات بین راهی استان در این ایام آماده خدمات رسانی کامل به گردشگران هستند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی و سهولت در تردد مسافران نوروزی، پروژه های درحال اجرای استان در ایام نوروز تعطیل و امید می رود در نوروز آتی نیز همچون سنوات گذشته رضایت مسافران و گردشگران از طریق تردد ایمن در جاده های استان جلب شود.

کرد با بیان اینکه سامانه های تلفنی، پیامکی و اینترنتی 141 قابلیت ارائه آخرین وضعیت جاده ها، محدودیت های ترافیکی و سایر اطلاعات مورد نیاز مسافران را دارند، خاطر نشان کرد: کاربران جاده ای می توانند علاوه بر استفاده از سامانه های فوق الذکر، نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در مورد کیفیت سفر و سطح خدمات جاده ای از طریق بخش نظر سنجی در وبسایت این اداره کل به نشانیwww.sb.rmto.ir با ما در میان بگذارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه