اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا:

تمام ظرفیت‌های بسیج برای مهار کرونا در مازندران پای کار آمدند/رصد و پایش اطلاعاتی برای مبارزه با محتکران

تمام ظرفیت‌های بسیج برای مهار کرونا در مازندران پای کار آمدند/رصد و پایش اطلاعاتی برای مبارزه با محتکران
معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا گفت: همه ظرفیت‌های بسیج اقشاری از بسیج دانشجویی تا بسیج ادارات و خواهران برای مهار کرونا در مازندران پای کار آمدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مجتبی بلباسی عصر امروز در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در سپاه کربلا اظهار کرد: این قرارگاه در ۶ محور در حال فعالیت است و با علوم پزشکی مازندران همکاری دارد.

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا به تشریح محور‌های عملیاتی قرارگاه پدافند زیستی سپاه استان پرداخت و گفت:رصد و پایش اطلاعاتی در جهت مبارزه با محتکران و کشف انبار احتکار تجهیزات پزشکی فعال شده است تا این لوازم در اختیار کادر درمانی قرار بگیرد.

بلباسی محور دوم فعالیت قرارگاه پدافند زیستی سپاه را گندزدایی و ضدعفونی کردن کانون‌های سطح شهر و معابر با ماشین‌های عملیاتی در قالب گردان‌ها رزم برشمرد و افزود: همه ظرفیت‌های بسیج اقشاری از بسیج دانشجویی تا بسیج ادارات و خواهران برای مهار کرونا درمازندران پای کار آمدند.



معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا از راه اندازی خط تولید ماسک، دستکش و لوازم بهداشتی در مازندران هم خبر داد و آن را از محور‌های عملیاتی قرارگاه زیستی سپاه خواند و اضافه کرد: جهادگران سلامت اعم از پیشکسوتان سلامت در دوران دفاع مقدس و نیز پزشک یاران پاسدار برای بکارگیری در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به خط شدند.

بلباسی با اعلام آمادگی بیمارستان ولایت در ساری برای ارائه خدمات به مردم یادآور شد: سپاه استان با داشتن ۲ بیمارستان و ۱۴ مرکز درمانی برای مقابله با کرونا در خدمت مردم است.



معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا با تاکید براینکه امروز میدان جهاد در بیمارستان‌ها گسترده شده، گفت: بسیج دانشجویی هم می‌تواند به کمک کادر پرستاری و پزشکی بیاید.



بلباسی در ادامه از همکاری بسیجیان داوطلب برای رصد نقاط آلوده و اطلاع رسانی آن به پایگاه‌های محلات برای گندزدایی یادآور شد: در کنار کمک به کادر درمانی، آموزش تخصصی به عموم مردم برای مهار کرونا بسیار مهم است.

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا در پایان کمک خیرین برای تهیه تجهیزات پزشکی را لازم دانست و گفت: با توجه به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که این بلا از کشور ما رفع خواهد شد، این تازه آغاز راه است و از طرفی این آزمون بزرگی نیز برای همه ما است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه