اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آخرین وضعیت شهرداری که کرونا گرفت

آخرین وضعیت شهرداری که کرونا گرفت
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: مجتبی رحمان‌زاده شهردار منطقه 13 بهبودی کامل پیدا کرده ولی به دلیل اینکه باید بعد از درمان نیز در قرنطینه باشد هنوز بر سر کار حاضر نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناهید خداکرمی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت جسمانی مجتبی رحمان‌زاده شهردار منطقه 13 تهران اظهار داشت: ایشان در حال حاضر بهبودی کامل پیدا کرده‌اند ولی هنوز بر سر کار حاضر نشده چرا که قرنطینه بعد از درمان و بهبودی کامل برای احتیاط‌های بیشتر باید تا دو هفته ادامه یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: خوشبختانه به غیر از معاون منطقه 17 در حال حاضر مدیریت شهری مورد جدیدی از ابتلا به کرونا نداشته است.
,
 
,
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه تقریبا همه اعضای شورا در حال حاضر سالم هستیم و مورد مشکوکی از ابتلا به کرونا نداشته‌ایم، گفت: البته برخی از اعضای شورا اظهار ناراحتی داشته که مربوط به سرماخوردگی آنها بوده است.
,
 
,
وی در پاسخ به این پرسش که آیا اخیراً‌ تست کرونا در میان اعضای شورای شهر انجام گرفته است یا خیر،‌ خاطرنشان کرد: این موضوع در شورای شهر مدنظر قرار گرفته که تست کرونا تنها برای کسانی که تنگی نفس یا مشکل حاد تنفسی دارند انجام شود که خوشبختانه در حال حاضر هیچ یک از اعضا این مشکلات را ندارند.
,
 
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه