به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارومنیوز، محمدمهدی شهریاری ساعتی پیش در جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا ویروس، اظهار داشت: برای پیشگیری از ابتلای بیشتر استان به کرونا ویروس باید محدودیت های کنترلی در مبادی ورودی به استان به طور جد اعمال شود.نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص وظیفه خطیری دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارومنیوز,
وی، افزود: امروز مبادی ورودی به استان به درستی کنترل نمی شود. با توجه به اینکه ایجاد ممنوعیت در مبادی ورودی مطالبه عمومی است لذا تدابیر سختگیرانه ای در این خصوص اعمال می شود.
,
استاندار آذربایجانغربی، بر تعطیلی مراکز تجمعی چون بازارهای هفتگی و دام و تاناکورا در همه استان تاکید کرد و گفت: بر اساس نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی باید از هرگونه تجمعی خودداری شود تا ابتلای افراد به کرونا ویروس تشدید نشود.
,
وی، در ادامه بر ضرورت خلوت کردن ادارات تاکید کرد و گفت: به دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود تا از ظرفیت دور کاری برای انجام امورات بیش از اینها استفاده شود و کارمندانی که نیازی به حضورشان در ادارات نیست در منزل نسبت به انجام امورات اقدام کنند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه