کارشناس مسائل سیاسی:

لزوم آمادگی جمهوری اسلامی برای مقابله با جنگ های بیولوژیک/ ویروس کرونا از کنترل مراکز تروریسم بیولوژیک آمریکا خارج شده است

لزوم آمادگی جمهوری اسلامی برای مقابله با جنگ های بیولوژیک/ ویروس کرونا از کنترل مراکز تروریسم بیولوژیک آمریکا خارج شده است
حمیدرضا ترقی گفت: بررسی های اولیه و اسناد و مدارک نشان می دهد بیماری کرونا یک حمله بیولوژیک از سوی امریکا و رژیم صهیونیستی است و در حالی که تصو ر می کردند می توانند آن را در چین محدود کنند اما امروز از کنترل مراکز تروریسم بیولوژیک نیز خارج شده و دست اندرکاران تولید این نوع ویروس را نیز در بر گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی در گفت و گو با خبرنگار راه آرمان، اظهار کرد: شواهد و مدارک محکمی وجو دارد که آمریکایی ها و صهیونیست ها در آزمایشگاه های متعددی که در اطراف ایران و چین ایجاد کردند، از گذشته بر مسئله تروهای بیولوژیک کار کردند و برای آن برنامه ریزی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

 

,

کارشناس مسائل سیاسی افزود: ترور بیولوژیک در واقع یکی از سیاست های تهاجمی و مقابله ای آمریکا علیه ملت های دیگر بوده و تا به حال هم مورد استفاده قرار گرفته است و در خصوص چگونگی ورود و توزیع ویورس کرونا در سطح جهان نیز به نظر می رسد توسط  امریکایی ها این اقدام صورت گرفته است.

,

 

,

ترقی بیان کرد: اگر این اقدام توسط آمریکایی ها صروت گرفته باشد و تصو ر می کردند که می توانند آن را در چین محدود و مهار کنند اما امروز از کنترل مراکز تروریسم بیولوژیک خارج شده و عوامل اصلی دست اندرکار در تولید این نوع ویروس بیولوژیک را نیز در برمی گیرد.

,

 

,

وی تاکید کرد: بررسی ریشه اولیه این ویروس و اسناد و مدارک نشان می دهد این مسئله یک حمله بیولوژیک است و مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی روسیه، ایران و چین به واقعیت هایی در این رابطه دست پیدا کرده اند و در صورتی که به اسناد و مدارک لازم و کافی دست پیدا کنیم و مشخص شود چه کشورهایی از جمله امریکا و صهیونیسم در این قضیه نقش داشتند باید یک ادعا و شکایت عمومی و جهانی علیه این کشورها برای شکل دادن این ویروس در مجامع بین المللی صورت گیرد و عاملان ان، خسارات ناشی از این ویروس را به دنیا بپردازند.

,

 

,

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان مطرح کرد: جمهوری اسلامی باید برای مقابله با این نوع توطئه ها و جنگ ها  آماده تر از گذشته برخورد کند؛ همانطور که مقام معظم رهبری با حکم جدید به فرمانده نیروهای مسلح، موضوع را مورد تاکید قرار دادند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه