logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان خبر داد:

تولید دستگاه تصویربرداری حرارتی در یک شرکت دانش‌بنیان/ می توانیم خط تولید عادی شرکت را هدایت کنیم

تولید دستگاه تصویربرداری حرارتی در یک شرکت دانش‌بنیان/ می توانیم خط تولید عادی شرکت را هدایت کنیم
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه با حضور یک تیم ۶-۵ نفره موفق به تولید دستگاه تصویربرداری حرارتی شده‌ایم، گفت: عمده قطعات ساخت این دستگاه داخلی است و به هر میزان که کشور نیاز داشته باشد، می توانیم تولید داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن کارگر مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگویی،درباره تولید دوربین حرارتی توسط جوانان فعال و پویا در این شرکت گفت: با حضور یک تیم ۶-۵ نفره موفق به تولید دستگاه تصویربرداری حرارتی شدیم.

وی افزود: نخستین دوربین در زمان شروع بیماری کرونا ساخته شد به طوری که این دستگاه حرارت بدن را اندازه گیری می کند و افرادی را که دچار تب باشند را در زمان عبور شناسایی و از بقیه افراد جدا می کند.

این مدیرعامل شرکت دانش بنیان در ادامه افزود: این حرارت سنج در مکان های پرتردد و شلوغ همچون فرودگاه ها، ایستگاه های مترو و سامانه های مسافربری مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل ازدحام جمعیت نمی توان دمای بدن افراد را به صورت تک به تک اندازه گرفت و در واقع یک اندازه گیری سریع حرارت بدن است.

کارگر یادآور شد: نخستین نمونه از این دستگاه طی مدت ۱۰-۷  روز با شروع ویروس کرونا ساخته شد و توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت شد و در یکی از گرمخانه های شهرداری نصب و راه اندازی شد به طوری که ظرفیت ساخت این دوربین حرارتی را برای نیاز کشور داریم.

* هر چه نیاز کشور باشد تولید می‌کنیم

وی با بیان اینکه محدودیتی در تولید دوربین حرارتی وجود ندارد، گفت: عمده قطعات ساخت این دستگاه داخلی است و به هر میزان که کشور نیاز داشته باشد می توانیم تولید داشته باشیم.

وی در پایان گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر نیازها و ظرفیت های کشور برای استفاده از این دستگاه دسته بندی نشده و نیازها مشخص نیست ولی شرکت ما توان ساخت ۲۰۰-۱۰۰ عدد دوربین حرارتی را در ماه دارد و با توجه به ظرفیت‌های بالایی که داریم قادر به تولید بیشتری در این زمینه هستیم و با توجه به اولویت های کشور می توانیم خط تولید عادی شرکت را هدایت کنیم برای تولید دوربین حرارتی.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
, * هر چه نیاز کشور باشد تولید می‌کنیم, * هر چه نیاز کشور باشد تولید می‌کنیم,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه