روایت های یک مسئول از درگیری های استقلالی ها با نیروی انتظامی
رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ حرفه ای گفت: ساعت 8 شب پس از بازی با پدیده رفتم در رختکن نشستم و یک قرص نیتروگلیسیرین خوردم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناغلامرضا بهروان در خصوص اتفاقات و حاشیه های ایجاد شده در دیدار تیم های فوتبال پدیده و استقلال، اظهار داشت: مشکلات در آن دیدار زیاد بود به طوری که من مجبور شدم از قرص زیر زبانی استفاده کنم. اقایان فکر می کردند من همه کاره هستم در حالی که گفتم مامورم و معذور و باید دستورات را اجرا کنم. در مشهد می خواستند به خاطر اینکه بازی پخش مستقیم نمی شد به بهانه های مختلف این دیدار را لغو کنند. حتی بهانه هایی مانند بارش باران را طرح کردند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی در همین خصوص افزود: گفتند به بهانه باران بازی را لغو کن.من گفتم شرایط جوی و بارش باران به من مربوط نیست و داور تصمیم گیرنده نهایی است. خدارا شاکرم 30 دقیقه مانده به بازی هوا آفتابی شد تا دیگر نتوانند بهانه بگیرند. گفتم که من مامورم و معذور و هردستوری که از سازمان لیگ بیاید را اجرا می کنم.
,رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در خصوص حاشیه های پس از این دیدار و صحبت هایی که در برخی رسانه ها مبنی بر بازداشت ستار همدانی منتشر شده، گفت: متاسفانه پس از بازی اتفاقاتی افتاد و حرف هایی شنیدم که نمی توانم آن را بیان کنم. شاهرخ بیانی و ستار همدانی می خواستند بعد از بازی از جایگاه تماشاگران وارد زمین شوند که مامور مربوطه آنها را نشناخته بود که منجر به این حاشیه ها شد.
,وی افزود: آنقدر رفتم و آمدم که اگر همکاری مسئولان استان نبود شاید این مسئله حل نمی شد. ساعت 8 شب پس از بازی با پدیده رفتم در رختکن نشستم و یک قرص نیتروگلیسیرین خوردم. بااین حال معاون دادستان آمد و گفت آقای بهروان خواهش می کنم بیایید و این مسئله را تمام کنید که با هم رفتیم و این مسئله را ختم به خیر کردیم.
,بهروان درخصوص آخرین وضعیت حق پخش تلویزیونی هم تاکید کرد: اتفاق جدیدی در این باره نیفتاده و امکان دارد هیچ مسابقه ای حتی در هفته سیزدهم لیگ هم پخش نشود که امیدوارم این موضوع هرچه زودتر حل شود.
,وی در خصوص اینکه در زمان ریاستش بر سازمان لیگ آیا با چنین مشکلاتی روبرو شده بود یا نه گفت: زمان من عزیز محمدی قرارداد را بسته بود و درخواست ما این بود که صدا و سیما اقساط خود را به موقع بدهد. به هر حال تلویزیون باید کمک کند تا فوتبال به حق واقعی خود برسد. این کارها فقط ضرر می زند. درست است که اسپانسر تبلیغات محیطی و باشگاه ها در حال حاضر به خاطر عدم پخش ضرر می دهند اما خود تلویزیون بیشترین ضرر را می کند.
,منبع کاپ
, منبع کاپ,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه