رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛

مرگ 33 بیمار مبتلا به کویید 19در سیستان و بلوچستان/تعداد مبتلایان به کرونا در استان به 384 نفر رسید

مرگ 33 بیمار مبتلا به کویید 19در سیستان و بلوچستان/تعداد مبتلایان به کرونا در استان به 384 نفر رسید
سید محمد هاشمی شهری گفت: موارد مثبت آزمایشگاهی کووید-۱۹ در سیستان و بلوچستان با رشد چشمگیر در چند روز اخیر به ٣٨۴ نفر رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد هاشمی شهری  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: تا ظهر امروز شنبه بیست و سوم فرودین ماه ۱۳۹۹، موارد مثبت آزمایشگاهی کووید-۱۹ در سیستان و بلوچستان  به ٣٨۴ نفر رسید.

وی افزود: از مجموع بیماران با آزمایش مثبت کرونا تاکنون ٢٢٣ نفر پس از دریافت درمان های تخصصی بهبود یافته اند.

هاشمی شهری اذعان کرد: متاسفانه آمار متوفیان استان با نتیجه مثبت  آزمایشگاهی کرونا به ٣٣ نفر رسید.

وی تصریح کرد: تعداد موارد مثبت در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ٢۶٠ نفر، در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه زابل ٨٩ نفر و در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه ایرانشهر ٣۵ نفر می باشد.

وی خاطرنشان کرد: تعداد بیماران بستری شده باعلائم تنفسی حاد که شامل انواع عفونت های ویروسی، میکروبی، بیماری های التهابی و موارد مشکوک به کرونا می باشند  نیز  تا این روز به هزار و ۶۵١ نفر رسیده است.

 خوشبختانه هزار و ٣١١ نفر از مجموع بیماران تنفسی حاد نیز  از بیمارستان ترخیص شده اند امّا ١۵۶ نفر از این عزیزان هم جان خود را از دست داده اند.

وی در پایان با اشاره به اینکه تاکنون بیش از دو هزار و ١٠٠ آزمایش اختصاصی تشخیص کرونا در استان انجام شده است، گفت: در روزهای پنجشنبه و جمعه گذشته تعداد نمونه های اخذ شده از بیماران مشکوک و سرپائی افزایش یافت، نتیجه تعدادی از این نمونه ها آماده شده  و بقیه نمونه ها در نوبت انجام تست قرار دارد و نتیجه تعدادی از تست های پنجشنبه و جمعه در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه