اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اجباری برای بازگشایی مشاغل وجود ندارد

اجباری برای بازگشایی مشاغل وجود ندارد
وزیر بهداشت با بیان اینکه بازگشایی مشاغل به معنای اجازه دادن برای بازگشایی است نه اجبار به بازگشایی گفت: گام دوم بسیج ملی مبارزه با کرونا را با سه هدف بزرگ شروع کرده‌‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر سعید نمکی با بیان اینکه مرحله اول بسیج ملی مبارزه با کرونا را با غربالگری بیش از 70 میلیون نفر با موفقیت به سرانجام رساندیم، اظهار کرد: گام دوم را با سه هدف بزرگ شروع کرده‌‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: مرحله اول، اجرا و نظارت بر طرح فاصله‌‌گذاری هوشمند، دوم پیدا کردن افراد بدون علامتی که ارتباطاتی با موارد ابتلای قطعی شناسایی شده در فاز اول بسیج ملی مبارزه با کرونا داشتند که این امر با افزایش تست‌‌ها صورت می‌‌پذیرد و تست‌‌ها به دو صورت انجام می‌‌شود، یکی اندازه‌‌گیری آنتی‌‌بادی در افرادی که نسبت به بیماری ایمن شده‌‌اند و دوم تست‌‌های غیرسرولوژیک مانند تست PCR برای یافتن افرادی که به بیماری مبتلا شده‌‌اند.

,

نمکی تصریح کرد: سومین هدف در گام دوم، پیگیری افرادی خواهد بود که در مرحله اول، مثبت بودند و تا نهایت بیماری و بهبودی کامل باید همراهی شوند.

,

وزیر بهداشت با اشاره به جلسه با هیئت دولت، خاطرنشان کرد: اصرار رئیس جمهور بر این است که نخستین اولویت کشور سلامت مردم باشد و این بازگشایی به معنی اجبار بازگشایی کسبه نیست، اگر استانداران و مسئولین استانی تشخیص دادند که بازگشایی موجب مشکلات خاص برای مردم می‌‌شود می‌‌توانند خودشان در این باره تصمیم بگیرند و بازگشایی را به تعویق بیندازند. بازگشایی مشاغل به معنای اجازه دادن برای بازگشایی است نه اجبار به بازگشایی!

,

وی یادآور شد: از کسبه تقاضا می‌شود در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت نام و کد مخصوص را دریافت کنند.

,

انتهای پیام/ا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه