logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

موسوی: دانشجویانی که به ایران بازمی‌گردند باید پروتکل‌های بهداشتی را اجرا کنند

موسوی: دانشجویانی که به ایران بازمی‌گردند باید پروتکل‌های بهداشتی را اجرا کنند
سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد: دانشجویان مقیم کشورهای خارجی که مایل به بازگشت به ایران هستند، باید پروتکل‌هایی را که توسط وزارت بهداشت تهیه شده است بپذیرند و آن را اجرا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «سید عباس موسوی» عصر امروز شنبه درباره حواشی ایجادشده برای بازگشت دانشجویان ایرانی مقیم ایتالیا گفت: یکی از وظایف اصلی و سنگین وزارت امور خارجه، حمایت از اتباع ایرانی در سراسر جهان است و هرکجا ایرانیان از سفارتخانه‌های ما درخواست کنند، ما موظف هستیم تا آنجایی که امکانش وجود دارد، کمک کنیم.

وی با اشاره به درخواست‌های بازگشت به ایران از سوی اتباع ایرانی اظهار داشت: در ایام کرونا، اتباع ایرانی مقیم خارج، تقاضا داشتند با توجه به شرایطی که در کشور محل اقامت‌شان وجود دارد، به ایران بازگردند که این کار در حال انجام است و بسیاری از اتباع ایرانی کشورهای حوزه خلیج فارس، همسایگان و کشورهای مختلف به ایران بازگشته‌اند.

این دیپلمات ارشد با بیان اینکه ایران نیز کمک کرده است تا اتباع سایر کشورهایی که در ایران حضور داشتند، به کشور خودشان بازگردند، تصریح کرد: دانشجویان ایرانی در ایتالیا  که درخواست بازگشت به کشور را داشتند ابتدا جمع محدودی بودند که بعداً تهداد این افراد به چند صد نفر رسید و سفارت ایران در رم این افراد را ساماندهی و ثبت‌نام کرد.
موسوی اضافه کرد: در ادامه مجوزهای لازم از طریق وزارت امور خارجه از ستاد فرماندهی مقابله با کرونا که وزارت بهداشت است، گرفته شده آن را اعلام کردیم.

موسوی ادامه داد: وزارت بهداشت مقررات و پروتکل‌های بهداشتی را برای ورود به کشور وضع کرده و ما نیز این مسئله را از طریق سفارتخانه‌مان به عزیزان دانشجو انتقال داده‌ایم. هر فرد ایرانی و غیرایرانی ــ که البته تقریباً ورود افراد غیرایرانی به کشور را نداریم ــ وقتی وارد کشور می‌شود، باید این پروتکل‌ها را رعایت کند که شامل تست‌های اولیه و به‌نوعی قرنطینه نیز می‌شود.

وی با بیان اینکه پروتکل‌های لازم به اطلاع دانشجویان رسیده است، خاطرنشان کرد: یک پرواز هم انجام شد اما متأسفانه در روند کار اخلالی به وجود آمد و برخی از آن دانشجویان، پروتکل‌ها را از همان مبدأ یا در اولین پرواز وقتی وارد کشور شدند، رعایت نکردند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با یادآوری اینکه وزارت بهداشت به‌عنوان مرکز اصلی مقابله با کرونا مسئول سلامت 84 میلیون ایرانی است، ابراز داشت: تأکید وزارت بهداشت این است که اگر پروتکل‌ها رعایت نشود، انتقال دانشجویان به کشور سخت خواهد بود. دانشجویانی که در خارج از کشور بوده و مایل به بازگشت به ایران هستند، باید پروتکل‌هایی را که توسط وزارت بهداشت تهیه شده بپذیرند و آن را اجرا کنند، کما اینکه در همه کشورها درباره اتباعی که وارد یا خارج می‌شوند، این کار انجام می‌شود.

موسوی با تأکید به اینکه "انتظار ما تمکین به این پروتکل‌ها توسط دانشجویان است تا هم برای حفظ سلامت خود، هم خانواده و دیگر هم‌وطنان مشکلی ایجاد نشود"، گفت: امیدواریم هرچه زودتر با رایزنی‌هایی که انجام می‌شود و با تمکین دانشجویان، ‌وزارت بهداشت برای صدور مجوزهای لازم قانع شود و عزیزان ما زودتر به کشور بازگردند.

وی با اشاره به پیگیری‌های نمایندگی‌های ایران در ایتالیا بیان کرد: سفارت ایران در رم و سرکنسولگری ایران در میلان از نزدیک پیگیر ماجرا هستند و به‌محض فراهم شدن شرایط و رعایت پروتکل‌ها مشکلی برای بازگشت دانشجویان نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه