صببح امروز صورت گرفت؛
اهدای کمک های مومنانه توسط کارکنان منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی
کارکنان منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی، در اقدامی خودجوش و هماهنگ، کمک های مومنانه خود را در قالب تعداد 100 بسته کمک معیشتی به ارزش 200 میلیون ریال برای نیازمندان ساکن در حاشیه شهر اصفهان اهدا کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید جانمراد موسوی رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی با اعلام این خبر گفت: کارکنان ولایت مدار منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی، به ندای رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) لبیک گفته و در رزمایش مساوات و کمک مومنانه شرکت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه این کمک ها در قالب تعداد 100 بسته کمک معیشتی به ارزش 200 میلیون ریال جمع آوری شده است گفت: این کمک ها در اختیار نیازمندان واقعی ساکن در حاشیه شهر اصفهان قرار خواهد گرفت.
, حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه این روند در طول ماه مبارک رمضان به ویژه در لیالی قدر نیز ادامه خواهد داشت، گفت: به حول و قوه الهی، این اقدامات را تا پایان شرایط کرونایی ادامه خواهیم داد.
,
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی از انعقاد تفاهم نامه ای با کمیته امداد امام خمینی (ره) استان نیز خبر داد و گفت: جدا از کمک های خودجوش کارکنان، منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی نیز در راستای رزمایش مساوات و کمک مومنانه، کمکهای خود را در قالب بسته های کمک معیشتی، ماسک و غذای طبخ شده، از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) به نیازمندان تحت پوشش این کمیته ارسال خواهد کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه