logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

یحیوی: بازیکنان برای تفریح به مالزی آمده بودند نه برای بازی کردن و پول گرفتن

یحیوی: بازیکنان برای تفریح به مالزی آمده بودند نه برای بازی کردن و پول گرفتن
مربی سابق دروازه‌بانان تیم ملی نوجوانان گفت: بازیکنان تیم ملی نوجوانان برای تفریح به مالزی آمده بودند نه پول گرفتن و بازی کردن.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحمدرضا یحیوی در گفت‌وگو با فارس، در مورد مطرح شدن شایعه انتقال قرضی 4 بازیکن تیم ملی نوجوانان به مالزی گرفتن 100 میلیون تومان پول گفت: حتما دوستانی که این مسائل را مطرح می‌کنند برای خود مستنداتی دارند و می‌توانند این حرف‌ها را هم در مراجع قانونی ثابت کنند. من این مسئله را به شدت تکذیب می‌کنم اما برای روشن شدن افکار عمومی واقعیت را می‌گویم تا همه بدانند که هیچ پولی بابت حضور بازیکنان تیم ملی نوجوانان در مالزی رد و بدل نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: ژانویه سال گذشته تیم ملی نوجوانان نایب قهرمان مسابقات مالزی شد و 25 هزار دلار جایزه گرفت که در حریان این پول به رئیس کمیته جوانان، سرپرست تیم و آیت‌اللهی بودند و 50 هزار دلار هم به تیم قهرمان رسید. همان زمان یکی از ایرانی‌های پولدار گفت اگر تیم نوجوانان در تایلند مقام آورد به خرج من و به همراه خانواده‌هایشان به اینجا بیاید اما ما در آن مسابقات حذف شدیم و مقامی نیاوردیم. با این حال این آقا به ما گفت من هنوز سر حرفم هستم و اگر می‌خواهید با بازیکنان به این کشور بیایید که ما به او گفتیم اکنون بازیکنان با باشگاه‌هاشان قرارداد دارند و نمی‌توانند به این سفر بیایند. همان زمان مطلع شدیم 4 بازیکن تیم نوجوانان با هیچ باشگاهی قرارداد ندارند و ما این مسئله را با خانواده‌هایشان در میان گذاشتیم و آنها نیز با رضایت خانواده‌ها و برای تفریح به مالزی رفتند.

,

یحیوی تصریح کرد: در این سفر بازیکنان نه پولی گرفته‌اند، نه قراردادی امضا کرده‌اند و فقط برای تفریح به این کشور آمدند. نمی‌دانم چرا برخی این شایعات را مطرح می‌کنند و با آبروی چندین ساله ما بازی می‌کنند. شاید به خاطر درگیری لفظی رئیس کمیته جوانان با قنبرپور در برنامه 90 این حرف‌ و حدیث‌ها مطرح می‌شود اما من این مسائل را به شدت تکذیب می‌کنم و فدراسیون فوتبال هم هر سؤالی داشته باشد پاسخ آن را می‌دهم و باید بگویم که اختیار خودم را دارم و نمی‌توانم برای سفر هم از آنها اجازه بگیرم. من خودم برای خودم تعیین تکلیف می‌کنم اما برخی به دنبال حاشیه درست کردن هستند.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه