اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون عمرانی فرمانداری تهران:

نرخ کرایه‌ها از خردادماه افزایش می‌یابد

نرخ کرایه‌ها از خردادماه افزایش می‌یابد
معاون عمرانی فرمانداری تهران با تاکید بر اینکه با کنترل شیوع کرونا ویروس و بهبود اوضاع احتمال اعمال افزایش نرخ کرایه های حمل و نقل عمومی وجود دارد افزود: افزایش نرخ کرایه تاکسی ها احتمالا از اواخر اردیبهشت و یا اوایل خرداد اعمال خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون عمرانی فرمانداری تهران با تاکید بر اینکه با کنترل شیوع کرونا ویروس و بهبود اوضاع احتمال اعمال افزایش نرخ کرایه های حمل و نقل عمومی وجود دارد افزود: افزایش نرخ کرایه تاکسی ها احتمالا از واخر اردیبهشت و یا اوایل خرداد اعمال خواهد شد.

غلامحسین آرام در تشریح زمان اعمال افزایش نرخ کرایه های حمل و نقل عمومی گفت: مصوبه افزایش بهای خدمات از سوی شورا ارسال شد و در نهایت به تایید هیات تطبیق رسید به این ترتیب برای نرخ کرایه تاکسی ها به صورت میانگین افزایش 23 درصدی مصوب شده بود که در هیات تطبیق هم به تایید رسید.

وی افزود: البته این افزایش به صورت میانگین است برای مثال در برخی خطوط افزایش 18 درصدی را خواهیم داشت؛ احتمالا با بهبود اوضاع و کنترل شیوع کرونا ویروس این افزایش نرخ کرایه ها از اوایل خردادماه سال جاری اعمال خواهد شد.

وی درباره بررسی بودجه سال 1399 شهرداری تهران نیز گفت: این مصوبه مورد بررسی قرار گرفت و کلیات بودجه سال 1399 شهرداری به تایید رسید البته برخی بندها ایراد گرفته شده بود که بعضی از آنها توسط شورای شهر تهران رفع ایراد شد و بر برخی دیگر پافشاری کردند که به هیات حل اختلاف ارسال شده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه