logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد؛

نهادهای امنیتی و اطلاعاتی از اقدامات غیرقانونی سفارخانه ها جلوگیری کنند

نهادهای امنیتی و اطلاعاتی از اقدامات غیرقانونی سفارخانه ها جلوگیری کنند
مولوی نذیر احمد سلامی گفت: وزارت امورخارجه باید با عکس العمل قاطع به وظیفه خود در قبال سفیرآلمان که سابقه فعالیت در سرویس های جاسوسی داشته عمل کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی سلامی نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد: وزارت اطلاعات به عنوان چشم بینا و دیده بان کشور، وظیفه دارد پیش از پذیرفتن دیپلمات های سایر کشورها، تمام تحقیقات لازم درباره سوابق کاری وی را انجام دهد و از پذیرفتن و ورود افراد نفوذی و جاسوس به کشور جلوگیری کند.

وی افزود: وزارت امور خارجه باید سوابق مسئولیتی سفرای کشورهای خارجی را بررسی کند و استوارنامه افرادی که به عنوان سفیر معرفی می شوند نباید بلافاصله و بدون بررسی سوابق مسئولیتی پذیرفته شود بلکه باید سوابق و حسن رفتار این افراد مورد بررسی قرار گرفته و مانع پذیرش افراد نفوذی و جاسوس در کشور شوند.

وی خاطرنشان کرد: وزارت امورخارجه باید با عکس العمل قاطع به وظیفه خود در قبال سفیرآلمان که سابقه فعالیت در سرویس های جاسوسی داشته عمل کند و واکنشی مناسب در قبال معرفی یک فرد با سوابق جاسوسی نشان دهد و این وظیفه ذاتی وزارت امور خارجه است و عدم واکنش  دراین مورد ضعف محسوب می شود.

مولوی سلامی با اشاره به  ماجرای بازداشت اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی توسط دولت آلمان، تاکید کرد: وزارت امورخارجه باید نسبت به رفتار ناپسند با دیپلمات ایرانی در کشور آلمان عکس العمل مناسب نشان می داد و کوتاهی در این مورد پذیرفتنی نیست چراکه حتی اهانت به هموطنان ما در خارج از کشور نیز غیر قابل قبول است و وزارت امور خارجه موظف به پیگیری است چه رسد به اهانت به یک شخصیت سیاسی که اهانت به پرچم کشور و نظام جمهوری اسلامی است و وزارت امور خارجه موظف به پیگیری این موضوع بود.

وی با اشاره به اقدامات امنیتی و جاسوسی سفارت خانه های کشورهای اروپایی در ایران و نقش آنها در تجارت فحشا و صنعت مدلینگ در ایران، اذعان کرد: سفارتخانه های اروپایی به دنبال منافع خود در ایران هستند، مجلس شورای اسلامی و وزارت امور خارجه باید به رسالت خود در مقابله با اقدامات غیرقانونی این سفارتخانه ها عمل کنند و این وظیفه ذاتی دولتمردان است رسانه ها نیز باید در این باره اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه