بازیگر سینما و تلویزیون مطرح کرد؛
اقدامات بسیجیان در رزمایش مواسات، خاطرات دفاع مقدس را زنده کرد
رضا ایرانمنش گفت: اقدامات نیروهای نظامی و مردم بسیجی در رزمایش کمک مومنانه، من را یاد ۸ سال دفاع مقدس می اندازد که بسیجیان و نیروهای نظامی برای این که از خاک و ناموس وطن دفاع کنند بدون هیچ بهانه ای جان، مال، خانه، همسر و فرزند را کنار گذاشتند و به میدان نبرد رفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، رضا ایرانمنش بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار ما در رابطه رزمایش کمک مومنانه گفت: مردم شریف ایران ثابت کرده اندکه اگر هم نوع و هم وطن خود در هر جای از دنیا دچار گرفتاری شود در صحنه حاضر شده و با اقدامات شایسته از جنس انسانیت، بشریت و همنوع بودن، به یاری هم وطن خود می روند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,وی بیان کرد: در سالهای اخیر به دلیل سیل،زلزله و سایر اتفاقات مردم ایران برای کمک به هم نوع خود همواره پیش قدم بوده اند، اواخر سال گذشته و امسال نیز تمام دنیا دچار یک بحران، بیماری و در کنار آن دچار بحران اقتصادی شداز این رو مردم؛ چه کسانی که درآمد خوب داشتند و چه کسانی که جزو قشر ضعیف جامعه بودند دچار مشکلات اقتصادی شدند.
,ایرانمنش اظهار کرد: در کشورمان ایران انسان هایی را داریم که زیر علم امام حسین علیه السلام را با افتخار در روزهای تاسوعا و عاشورا می گیرند و کسانی هستندکه با دیگ ها بزرگ نذری می دهنداکنون نیز همان ها با همراهی مردم، هنرمندان و ورزشکاران دست به دست هم دادند و در رزمایش کمک مومنانه حضور یافتند.
,این بازیگر سینما و تلویزیون با بیان این که در یکی از خیریه ها برای حضور در رزمایش همدلی و کمک مومنانه حضور یافته است، عنوان کرد: شاهد بودم که مردم و خیرین بعد از شناسایی مردم نیازمند و آسیب دیده از بیماری کرونا، بسته های غذایی خود را به درب خانه ها می دادند به گونه ای که آبروی آن خانواده حفظ شود.
,وی توضیح داد: ملت شریف ما همچون ۸ سال دفاع مقدس با الهام از انسانیت و حس همدلی و هم نوع دوستی در این روزها به کمک یکدیگر شتافتند اما من بارها به دلیل کسالتم غبطه خوردم که چرا نتوانستم در کنار مردم باشم تا در این همدلی و کمک مومنانه کمک کنم.
,ایرانمنش به حضور پررنگ نیروهای نظامی از جمله ارتش و سپاه و مردم جهادی و بسیجی اشاره و بیان کرد: اقدامات نیروهای نظامی و مردم بسیجی من را یاد ۸ سال دفاع مقدس می اندازد که جهادگران و نیروهای نظامی برای این که از خاک و ناموس وطن دفاع کنند بدون هیچ بهانه ای جان، مال، خانه، همسر و فرزند را کنار گذاشتند و به میدان نبرد رفتند.
,این بازیگر سینما و تلویزیون توضیح داد: اکنون نیز نیروهای بسیجی، سپاهی و ارتشی با حرکت جهادی و مردمی به همه فهماندند که هیچ گاه نمی گذارند که هم وطنانمان در مشکلات بمانند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه