logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان:

فعالیت رشته‌های ورزشی در ستاد ملی کرونای استان زنجان بررسی می‌شود

فعالیت رشته‌های ورزشی در ستاد ملی کرونای استان زنجان بررسی می‌شود
خلیلی مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان در خصوص اطلاعیه جدید ستاد ملی کرونا کشور مبنی بر فعالیت رشته‌های انفرادی گفت: منتظر ابلاغ این اطلاعیه به استان هستیم و بعد بررسی اطلاعیه در ستاد ملی کرونا استان نتیجه نهایی اعلام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در خصوص بازگشایی باشگاه‌های وزرشی اظهار کرد: براساس اطلاعیه شماره 13 ستاد ملی پیشگیری از بیماری کرونا اعلام شده 30 رشته ورزشی می‌توانند در سطح کشور فعالیت خود را آغاز کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی تصریح کرد: براساس پروتکل‌های اعلام شده این رشته‌ها قرار است فعالیت‌های خود را آغاز کنند.

,

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر منتظر هستیم تا این موضوع از طریق وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شود بیان کرد: در صورت دریافت ابلاغیه هماهنگی‌های لازم با ستاد کرونا استان زنجان انجام خواهد شد.

,

خلیلی با تاکید براینکه با توجه به وضعیت هر استان نیاز است نظر ستاد کرونا استان زنجان را هم داشته باشیم، افزود: در صورت نبودن مشکل باشگاه‌ها کد فعالیت را از مرکز بهداشت استان اخذ کرده و فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

,

وی با تاکید براینکه این ابلاغیه برای ورزش‌های انفرادی که ارتباط افراد کمتر است صادر شده است ابراز کرد: این موضوع نهایتا تا دوشنبه این هفته در استان زنجان مشخص می‌شود.

,

به گزارش موج رسا تنیس، تنیس روی میز، وزنه برداری، بدمینتون، قایقرانی انفرادی، دوومیدانی، اسکیت، بولینگ، تیراندازی، تیراندازی با کمان، سوار کاری، اتومبیلرانی و موتورسواری، دوچرخه سواری، کوهنوردی، گلف، جهت یابی، اسکی، پیاده روی، بازی‌های فکری، طناب زنی، ورزش‌های طبیعی، ماهیگیری ورزشی، فریزبی، یوگا، ورزش تفریحی مهارت فردی، ورزش آمادگی جسمانی فدراسیون ورزش‌های همگانی، غواصی، دارت، پتانگ و شطرنج رشته‌های ورزشی هستند که فعالیت آنها توسط ستاد ملی کرونا کشور مجاز اعلام شده و تمام باشگاه‌ها نیز موظف شدند پیش از آغاز فعالیت، در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت نام کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه