logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون فنی و امور گمرکی گمرک خبر داد:

اولتیماتوم گمرک به واردکنندگان خودرو/ آخرین مهلت ترخیص ساعت ۱۲ امشب

اولتیماتوم گمرک به واردکنندگان خودرو/ آخرین مهلت ترخیص ساعت ۱۲ امشب
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران همزمان با آخرین روز از ترخیص خودروهای دپو شده در گمرکات و اتمام مهلت ترخیص این خودروها ، با توضیح درخصوص مصوبۀ ۹۸/۱۱/۲۹ هیئت وزیران برای ترخیص خودرو‌های دپوشده، آخرین وضعیت ترخیص این خودروها را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مهرداد جمال ارونقی گفت: طبق آمار قبلی ارائه شده از 12 هزار 261 دستگاه خودروی سواری وارد شده به گمرکات کشور، تعداد 7هزار و 153 دستگاه خودرو باستناد مصوبه 97/10/16 هیئت وزیران و اصلاحیه‌های بعدی آن ترخیص و نزدیک به 5 هزار و 108 دستگاه خودروی سواری در گمرکات کشور دپو شده بود که آخرین وضعیت این خودرو‌های دپو شده پس از صدور مصوبۀ اخیر هیئت وزیران و در آخرین روز مهلت مصوبه مذکور به شرح ذیل می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: طبق بررسی‌ها و آمار اخذ شده از گمرکات اجرائی:
1- از تعداد 1000 و 48 دستگاه خودروی سواری پروانه شده و ترخیص نشده تا تصویب و ابلاغ مصوبه اخیر، همچنان نسبت به ترخیص 1000 دستگاه خودرو اقدام و 48 دستگاه از این خودرو‌ها بدلیل وجود پرونده و سایر مشکلات، تاکنون موفق به خروج از گمرک نشده اند.
2- از تعداد 340 دستگاه خودروی سواری اظهار شده لیکن پروانه نشده تا پایان مصوبۀ قبلی (97/10/16)، نزدیک به 230 دستگاه خودرو ترخیص گردیده است.
3- از تعداد 227 دستگاه خودروی موجود در گمرک خرمشهر (منطقۀ آزاد اروند) که با توجه به آمار قبلی، 73 دستگاه سفارش آمریکا و 154 دستگاه بالای 2500 سی سی بوده اند، نسبت به ترخیص 144 دستگاه خودرو جهت تردد در منطقۀ مزبور و با رعایت مقررات مربوطه اقدام شده است و خودروی دیگری ترخیص نشده است.
4- درخصوص خودرو‌های موجود در گمرکات قبل از تاریخ 93/6/23 به تعداد 104 دستگاه، صرفا‌ً 2 دستگاه ترخیص و در خصوص مابقی، صاحبان کالا جهت انجام تشریفات گمرکی ، تاکنون به گمرک مراجعه نکرده اند.
5- از تعداد 2 هزار و 289 دستگاه خودروی مطرح رسیدگی در مرجع قضایی، با توجه به صدور رای برای ترخیص 668 دستگاه خودروی سواری (در سال 1398)، صاحب کالا جهت انجام تشریفات گمرکی خودرو‌های موصوف، نسبت به اظهار 358 دستگاه خودرو به گمرک اجرایی مربوطه اقدام که تشریفات گمرکی مربوطه درحال انجام بوده لیکن صرفاً 3 دستگاه خودرو تاکنون ترخیص شده است .
6- از هزار و 100 دستگاه خودروی فاقد ثبت سفارش یا ثبت سفارش ابطال شده نیز امکان اظهار به گمرکات اجرایی مقدور نبوده و لذا اظهاری صورت نپذیرفته است. 

,
,
,
,
,
,
,

من حیث المجموع از تعداد 5108 دستگاه خودروی دپو شده ، تعداد  1379دستگاه خودروی سواری ترخیص شدند.
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران گفت: بدیهی است  به تمامی گمرکات مجاز برای ترخیص خودروی سواری اعلام و ابلاغ شده تا پایان آخرین ساعات مهلت مصوبه ( 12 امشب)، در صورت ارائه ثبت سفارش معتبر برای اظهار کالا، ارائه کد رهگیری یا موافقت بانک مربوطه و اخذ و ارائه مجوز‌های قانونی و مقرراتی، نسبت به بررسی‌های معمول اقدام و متعاقب آن وفق مقررات، نسبت به ترخیص کالا اقدام شود.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه