logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

شمخانی:

مستندات غیرقابل تردیدی در رد ادعاها علیه ایران درباره جانباختگان افغانستانی وجود دارد

مستندات غیرقابل تردیدی در رد ادعاها علیه ایران درباره جانباختگان افغانستانی وجود دارد
شمخانی در گفت و گو با همتای افغانستانی گفت: مستندات غیر قابل تردیدی در رد ادعاهای مطرح شده علیه ایران درباره جانباختگان افغان وجود دارد که در صورت اراده طرف افغان می تواند در کمیته مشترک حقیقت یاب بررسی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی بعداز ظهر امروز (سه شنبه) در گفت و گوی تلفنی با حمدالله محب مشاور امنیت ملی رئیس جمهور افغانستان، توافق صورت گرفته بین اشرف غنی و عبدالله عبدالله را که گامی مهم در ایجاد ثبات و استقرار دولتی قدرتمند در جمهوری اسلامی افغانستان است، به وی تبریک گفت.

شمخانی در این‌گفتگو با تاکید بر سیاست دائمی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تحکیم دولت برآمده از رای مردم در افغانستان اظهار داشت: آغاز گفتگوهای فراگیر بین الافغانی مرحله ضروری دیگری است که انجام آن در حفظ دستاوردهای مردم بزرگ افغانستان شامل جمهوریت و قانون اساسی بسیار مهم است.
وی محوریت دولت افعانستان در تمامی فرآیندهای مربوط به استقرار صلح در این کشور را الزامی خواند و افزود: متاسفانه ایالات متحده آمربکا با نادیده گرفتن منافع افغانستان، مسیر غیر قابل قبولی را در اقدامات سیاسی خود دنبال می کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اشاره به فراگیری بیماری کرونا در کشورهای مختلف و از جمله افغانستان افزود: ایران چون گذشته آمادگی دارد کمکهای بهداشتی و درمانی را به صورت رایگان در اختیار برادران و خواهران افغانستانی قرار بدهد.
شمخانی با ابراز تاسف از حادثه تلخ جانباختن تعدادی از اتباع افغانستان در منطقه مرزی ۲ کشور خاطرنشان کرد: در حالی که مرزبانان ایران هیچگونه نقشی در شکل گیری این رخداد غم بار نداشته اند، فضای خبری سنگین و غیر مستند ایجاد شده از سوی برخی مسئولان و رسانه های افغانستان مایه تعجب و تاسف است.
وی افزود: مستندات غیر قابل تردیدی در رد ادعاهای مطرح شده بر علیه ایران وجود دارد که در صورت اراده طرف افغانستانی می تواند در کمیته مشترک حقیقت یاب و فارغ از فضاسازیهای غیر سازنده مورد بررسی قرار بگیرد.
حمدالله محب مشاور امنیت ملی رئیس جمهور افغانستان نیز در این گفتگو با قدردانی از نقش تعیین کننده جمهوری اسلامی ایران در توافق انجام شده بین غنی و عبدالله گفت: اجازه نخواهیم داد روابط گرم و صمیمی دو کشور دوست و برادر تحت تاثیر فضا سازی های غیرضروری قرار بگیرد.
وی معضل تردد غیرمجاز در مرزهای مشترک را چالشی قدیمی عنوان و ابراز امیدواری کرد که این حادثه تلخ به فرصتی برای دستیابی به راه حل دائمی در این خصوص مبدل شود.
حمدالله محب با اشاره به مشکلات پدیده آمده در مرزهای مشترک به دلیل تخلیه برخی پاسگاههای مرزبانی از سوی نیروهای افغانستان افزود: نهاد امنیت ملی افعانستان آمادگی دارد با همکاری وزارت امور خارجه برای دستیابی به راه حل اساسی در کنترل مرز وارد همکاری مشترک با طرف ایرانی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه