اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تداوم بحران شدید اقتصادی در امارات/ لغو خرید هواپیماهای غول پیکر "ای ۳۸۰" از ایرباس

تداوم بحران شدید اقتصادی در امارات/ لغو خرید هواپیماهای غول پیکر "ای ۳۸۰" از ایرباس
در سایه تداوم بحران شدید اقتصادی امارات با توجه به شیوع کرونا و کاهش قیمت های نفت، این کشور به دنبال کاهش یا لغو درخواست‌های خرید هواپیماهای مسافربری غول پیکر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سایت امارات لینکس، گروه هواپیمایی دولتی امارات درحال مذاکره با شرکت هواپیمایی ایرباس برای کاهش یا لغو در خواست های خود برای خرید هواپیماهای غول پیکر است.

این تحول قابل توجه بیانگر میزان زیان های اقتصادی امارات در نتیجه شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت های نفت و دخالت های خصمانه این کشور در منطقه است.

دو منبع به خبرگزاری رویترز گفتند: هواپیمایی امارات یکی از بزرگترین شرکت های هواپیمایی جهان در زمینه پروازهای دوربرد درحال مذاکره با شرکت ایرباس درخصوص این موضوع است که آیا آخرین درخواستهای خرید باقیمانده هواپیمای غول پیکر "ای 380" را تحویل خواهد گرفت یا خیر.

ناوگان هواپیمایی امارت دوبی قرار است هشت هواپیمای "ای 380 " را - قبل از پایان برنامه ایرباس در سال 2021 میلادی درخصوص بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان - از این شرکت تحویل بگیرد.

منابع یاد شده گفتند: هواپیمایی امارات دیگر نمی خواهد هشت هواپیمای" ای 380" را به علت شیوع کرونا و تاثیر منفی شدید آن بر بخش مسافرت های هوایی دریافت کند زیرا بهبود وضعیت این بخش ممکن است سالها طول بکشد.

خبرگزاری بلومبرگ پیشتر گزارش داده بود که هواپیمایی امارات درحال مذاکره برای لغو خرید پنج هواپیما از مجموع هشت هواپیمای "ای 380" است.

سخنگوی هواپیمایی امارات به خبرگزاری رویترز گفت: این شرکت درحال گفت وگوی عادی با ایرباس درباره نیازهای ناوگان خودمان است.

وی درعین حال گفت که درباره مذاکرات تجاری اظهارنظر نمی کند.

امارات با دارا بودن 115 هواپیمای "ای 380" از بزرگترین ناوگان این نوع هواپیماها را در جهان برخوردار است. این کشور زمانی درخواست خرید 162 هواپیما از این نوع را داده بود اما آن را در سال 2019 میلادی به 123 عدد کاهش داد.

شیوع کرونا شرکت های هواپیمایی جهان را وادار کرده است تا در راهبردها و برنامه های خود بازنگری کنند. هواپیمایی امارات هم اکنون در حال بررسی بازنشسته کردن پیش از موعد هواپیماهای کنونی خود از نوع "ای 380" است.

یکی از منابع یاد شده گفت: امارات روی کاهش تعداد هواپیماهای اجاره ای ناوگان خود متمرکز شده است.

ایرباس هنوز 9 هواپیمای "ای 380" تولید نشده از جمله هشت هواپیما برای هواپیمایی امارات و یک هواپیما برای شرکت هواپیمایی "ای ان ای" ژاپن دارد که قرار است آخرین آن را در سال 2021 تحویل دهد.

شیوع کرونا باعث رکود بخش های اقتصاد جهانی شده و فشار بر بخش های حیاتی نظیر حمل و نقل و شرکت های هوایی را بیشتر کرده است. این بخش ها قبلا نیز دچار مشکل بودند و ویروس کرونا سرعت ورشکستگی برخی شرکت ها را تسریع خواهد کرد.

گروه هواپیمایی امارات از کاهش 28 درصدی سود خود در سال مالی 2019 -2020 میلادی درسایه کاهش درآمدهای ناشی از کرونا خبر داده است.

این گروه درصدد اعلام بی نیازی از حدود 30 هزار شغل برای کاهش هزینه ها است و بر این اساس، از شمار بیش از 105 هزار کارمند این گروه در اواخر ماه مارس به میزان نزدیک به 30 درصد کاسته خواهد شد.

انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (یاتا) پیش بینی کرده است که امارات 13.6 میلیون مسافر و درآمدی اساسی به مبلغ 2.8 میلیارد دلار را از دست خواهد داد و 163 هزار شغل در بخش هوایی نیز به علت کرونا در معرض تهدید قرار دارد.

فرودگاه بین المللی دوبی شاهد کاهش 20 درصدی مسافران در سه ماهه اول سال جاری با شیوع کرونا بوده است. شمار مسافران به حدود 18 میلیون نفر کاهش یافته و تردد هوایی نیز حدود 19 درصد کاهش یافته است.

اقتصاد دوبی به خاطر تدابیر مهار کرونا که تقریبا باعث توقف فعالیت بخش های حیاتی مثل هوایی و گردشگری شده، به شدت آسیب دیده است؛ بویژه که این امارت نظیر ابوظبی همتای ثروتمند خود از ثروت نفت برخوردار نیست تا بتواند تبعات اقتصادی را کاهش دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه