logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

زنجیره انتقال کرونا تنها با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی قطع می‌شود

زنجیره انتقال کرونا تنها با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی قطع می‌شود
حسین بیگلری با تاکید بر لزوم توجه به پروتکل های بهداشتی گفت: زنجیره انتقال کرونا تنها با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی قطع می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین بیگلری در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: نباید تصور شود که بیماری کرونا تنها برای دیگران است و به سراغ ما نمی‌آید بلکه همه باید در کنار هم به کنترل این بیماری توجه کنیم.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ روز از چرخه انتقال ویروس کرونا می‌گذرد اما همچنان این بیماری مهار نشده زیرا مشارکت همگانی وجود نداشته و زنجیره انتقال قطع نشده است.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ادامه یافتن چرخه انتقال ویروس کرونا سبب می‌شود افراد سالمند، دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی، دیابت، تنفسی و… در معرض ابتلاء به بیماری قرار بگیرند و جان آنها به خطر بیفتد همچنین سبب انتقال این بیماری به فصل سرما و ایجاد وضعیت مزمنی در جامعه خواهد شد.

بیگلری تصریح کرد: هنگامی که یک بیماری طولانی شود کم توجهی و خستگی در بین مردم نمودار می‌شود در حالی که پس از جنگ جهانی دوم تاکنون ویروس کرونا بزرگترین بحران تهدیدگر سلامت قرن در دنیا و از جمله کشور ما بوده است بر همین مبنا سوق دادن توجه مردم به این سمت مانع از بی توجهی و دلسردی آنها برای رعایت نکات بهداشتی خواهد شد.

این مسئول عنوان کرد: اکنون که در وضعیت هشدار قرار گرفته‌ایم نباید فکر کنیم تنها دیگران خطاب هستند بلکه همگان باید به رعایت فاصله گذاری هوشمند اجتماعی اقدام کنند و مکرراً به شستشوی دست‌ها و رعایت آداب بهداشت فردی و عمومی به عنوان یک فرهنگ اجتماعی پایبند باشند.

وی ادامه داد: مردم عجله‌ای برای برگزاری مهمانی‌ها و تجمعات نداشته باشند زیرا تجمع، تردد و تماس غیر ضروری سبب عدم قطع چرخه انتقال ویروس کرونا خواهد شد بنابراین باید این تجمعات، ترددها و تماس‌ها به حداقل برسد.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: فاصله گذاری هوشمند اجتماعی باید در همه مکان‌ها از جمله فروشگاه‌ها، عابر بانک‌ها و سایر نقاط رعایت شود و هر فرد با دیگری حداقل یک و نیم تا دو متر فاصله داشته باشد.

وی با تاکید بر لزوم پرهیز از دست دادن و روبوسی عنوان کرد: در صورتی که با هم مشارکت داشته باشیم می‌توانیم امیدوار باشیم که زنجیره انتقال ویروس کرونا کاهش یابد.

این مسئول تصریح کرد: متأسفانه در وضعیت هشدار قرار دادیم و تعداد افراد بستری افزایش یافته بنابراین باید به طور جدی از شرکت در هرگونه تجمع چه شادی و چه ترحیم، تردد و تماس غیرضروری بپرهیزیم زیرا ویروس کرونا حتی می‌تواند از طریق صحبت کردن فرد مبتلا یا ناقل به ویژه اگر با صدای بلند باشد، انتقال یابد بر همین مبنا رعایت فاصله گذاری هوشمند اجتماعی بسیار مهم است.

بیگلری خاطرنشان کرد: این بیماری از طریق قطرات دستگاه تنفسی فرد مبتلا یا ناقل هم انتقال داده خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم پرهیز از تجمع، تردد و تماس غیر ضرور در طول شبانه روز افزود: باید از مسافرت‌ها و مهمانی‌ها و برگزاری مراسمات پرهیز کرد.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تمام تلاش حوزه سلامت بر پیشگیری از ابتلاء افراد به ویروس کرونا است تا زنجیره انتقال ویروس قطع و در صورت ابتلاء نیز از انتقال بیماری جلوگیری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه