logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رابط مقام معظم رهبری در امور اهل سنت شهرستان خاش:

شیخ نمر به جرم حق‌گویی به اعدام محکوم شده است

شیخ نمر به جرم حق‌گویی به اعدام محکوم شده است
رابط مقام معظم رهبری در امور اهل سنت شهرستان خاش گفت: شیخ نمر به جرم حق‌گویی محکوم به اعدام شده است که ما آنرا محکوم می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مولوی یعقوب حسین بر در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما، اظهار داشت: حکم نامشروع دستگاه قضایی عربستان مبنی بر اعدام شیخ نمر را محکوم می کنیم و آنرا غیر قانونی می دانیم و ملت ایران هرگز این اقدام آل سعود را نمی بخشند و قطعاً خون آزادمردان مبارز شعله ای خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تفتان ما،,

وی افزود: هنگامی که یک نفر در محیطی منطقی انتقاد می کند راه مقابله با آن اعدام نیست بلکه باید به جای این اقدام نامشروع، به سخنان آن فرد توجه کرد.

,

مولوی حسین بر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، گفت: در محیط جدید لازم است دولت عربستان را تحلیل کرد و این کشور همان کشوری است که بر روی نفت ما یک فشار بسیار سنگین وارد می کند و موجب کاهش قیمت نفت ما شده و سبب تاثیرگذاری در مسئله بودجه کشور شد و البته از این کشور چنین اقدامی بعید نیست اما ناراحتی ملت ایران از این است که دولتمردان ما خیلی واضح نسبت به این جریان موضع نمی گیرند.

,

وی با اشاره به اینکه ملت ایران اسلامی و روحانیون و علماء مخالف جدی حکم اعدام شیخ نمر هستند، اذعان داشت: تعجب می کنیم که خاتمی در برابر این حکم واکنش نشان نداد.

,

رابط مقام معظم رهبری در امور اهل سنت شهرستان خاش در پایان تاکید کرد: آیا هر شخصی که از خدا و پیغمبر سخن بگوید محکوم به اعدام است؟

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه