logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سخنگوی وزارت خارجه:

مذاکره مستقیمی برای مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا انجام نشد

مذاکره مستقیمی برای مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا انجام نشد
سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: اگر امکان مبادله زندانیان وجود داشته باشد، ما این آمادگی را داریم مابقی افرادی که دربند آمریکا هستند را آزاد کرده و به کشور بازگردانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه از اقدامات سوئیس در آزادی شهروندان در بند ایرانی از زندان‌های آمریکا قدردانی کرد و گفت: اگر امکان مبادله زندانیان وجود داشته باشد، ما این آمادگی را داریم مابقی افرادی که دربند آمریکا هستند را آزاد کرده و به کشور بازگردانیم.

موسوی، درباره ادعای مطرح شده از سوی دونالد ترامپ پس از آزادی مایکل وایت مبنی بر آمادگی مذاکره با ایران گفت: مسائل داخلی آمریکا چندان برای ایران مهم نیست. آنچه برای جمهوری اسلامی ایران مهم است، عمل دولت‌های مختلف آمریکاست. متاسفانه در سال‌های اخیر و حتی در گذشته، عملی که موجب می‌شود ملت و دولت ایران اعتمادشان جلب شود، مشاهده نکردیم.

وی با بیان اینکه دیوار بی‌اعتمادی هنوز بین ایران و آمریکا وجود دارد، اظهار داشت: ترامپ مسئله داخلی خود را دارد. انتخابات بحث داخلی آمریکایی‌ها است و ایران هم هیچ‌گاه منتظر تحولات داخلی آمریکا و نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور نبوده و نخواهد بود.

گفتاردرمانی برای ایران اصلا مهم نیست

این دیپلمات ارشد با تاکید بر اینکه ایران هیچ‌گاه میز مذاکره را ترک نکرده است، تصریح کرد: ایران در قالب مذاکره با گروه 1+5 با طرف‌های مختلف در ارتباط بود اما این آمریکایی‌ها بودند که با خروج از توافق هسته‌ای، میز مذاکره را ترک و تعهدات خودشان را در برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد نقض کردند.

موسوی با بیان اینکه فکر نمی‌کنیم با ماندن یا رفتن ترامپ در ریاست‌جمهوری تحول خاصی رخ دهد، خاطرنشان کرد: گفتاردرمانی برای ایران اصلا مهم نیست. برای ایران عمل آمریکا به تعهداتش اهمیت دارد که آمریکا به آن پایبند نبوده است.

آمریکا توبه کند، می‌تواند به برجام برگردد

وی در گفت‌وگو با ایرنا ادامه داد: شرطی از سوی مقامات عالی مقام ایران بیان شد، مبنی بر اینکه اگر آمریکا توبه کند و به برجام برگردد، خسارت‌هایی که به ملت ایران زده را جبران کند و تحریم‌های ظالمانه را بردارد، آنها می‌توانند به چارچوب برجام و گروه 1+5 بازگردند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره تبادلات انجام شده دو زندانی ایران با یک زندانی آمریکایی هم ابراز داشت: این تبادلات از بعد انسانی انجام شده است. چند تن از اتباع ایران به دلایل واهی و به صورت غیرقانونی در آمریکا به گروگان گرفته شده‌اند. اتهام آنها این است که تحریم‌های آمریکا را دور زده یا نقض کرده‌اند که از دید ما، چنین اتفاقی نیفتاده و از سوی دیگر، تحریم‌های آنها هم غیرقانونی و بی‌مبناست.

مذاکره مستقیمی برای مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا انجام نشد

موسوی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی برای آزادی شهروندان ایرانی تمام تلاش خود را انجام داده است، عنوان کرد: با کمک دولت سوئیس این مبادلات انجام شده و به همین خاطر، ضروری است از کمک‌های دولت سوئیس تشکر کنم. اینها مسئولیت مذاکره در این رابطه را برعهده داشتند وگرنه هیچ مذاکره مستقیمی میان جمهوری اسلامی ایران و دولت ایالات متحده انجام نشده است.

وی افزود: گفت‌وگوها و رایزنی‌ها از طریق دولت سوئیس منجر به آزادی شد. اگر امکان مبادله وجود داشته باشد و این آمادگی کماکان در طرف مقابل وجود داشته باشد، ما این آمادگی را داریم مابقی افرادی که دربند آمریکا هستند را آزاد کرده و به کشور بازگردانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه