logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

چین:

برنامه آزمایش بمب اتمی آمریکا ثبات و نظم جهانی را به خطر می‌اندازد

برنامه آزمایش بمب اتمی آمریکا ثبات و نظم جهانی را به خطر می‌اندازد
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت، آمریکا باید برنامه آزمایش بمب اتمی خود را کنار بگذارد، زیرا چنین اقداماتی ثبات و نظم جهانی را برهم می‌زنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دولت چین روز دوشنبه از آمریکا خواست به تعهدات بین‌المللی خود متعهد مانده و برنامه آزمایش بمب اتمی را لغو کند.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، «هوآ چون‌یینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: «اصرار داریم که آمریکا باید به تعهداتش عمل کرده و آزمایش‌های اتمی را متوقف کند. امیدواریم که این کشور حرف جامعه بین‌الملل را بشنود».

این دیپلمات چینی افزود: «آمریکا باید برنامه‌هایی که می‌توانند ثبات و نظم راهبردی جهان را تضعیف کنند، کنار بگذارد. آمریکا باید در همکاری‌های بین‌المللی مشارکت کند تا از خلع سلاح و منع اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی اطمینان حاصل شود».

 حدود دو هفته پیش روزنامه «واشنگتن پست» نوشت، دولت آمریکا قصد دارد برای اولین بار از سال ۱۹۹۲ دست به آزمایش بمب اتمی بزند. مقامات آمریکایی در توجیه این برنامه، چین و روسیه را به انجام آزمایش بمب‌های اتمی با قدرت انفجار پایین متهم کرده‌اند.

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در چهال سال گذشته، خروج از معاهدات بین‌المللی متعددی از جمله توافق هسته‌ای ایران، معاهده آسمان باز و معاهدات تسلیحاتی با روسیه را در کارنامه خود دارد.

پیش از این نیز «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در این خصوص گفته بود: «ما قویا درباره گزارش‌ها (در خصوص احتمال آزمایش هسته‌ای جدید آمریکا) نگران هستیم. پیمان منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای، ستون مهم سیستم کنترل تسلیحات اتمی بین‌المللی است و اگرچه هنوز وارد فاز اجرایی نشده اما ممنوعیت انجام آزمایش اتمی، به یک هنجار بین‌المللی تبدیل شده است».

پیمان منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای که در ۱۰ سپتامبر ۱۹۹۶ (۲۰ شهریور ۱۳۷۵) به عنوان یک معاهده چندجانبه به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسید، کشورهای عضو را از هرگونه انفجار هسته‌ای در هر مکانی تحت قلمرو یا کنترل کشور عضو منع می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه