logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

یک کارشناس مسائل بین‌الملل:

آمریکا در آغاز یک بحران جدی است/ نشانه‌های آشکار افول تمدن غرب

آمریکا در آغاز یک بحران جدی است/ نشانه‌های آشکار افول تمدن غرب
محمدرضا مرندی با اشاره به نشانه‌های آشکار افول تمدن غرب گفت: آمریکا در آغاز یک بحران جدی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا مرندی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: آمریکا سردمدار و بزرگ کشورهای غربی است و افول آن آغازگر افول غرب است و البته از جهات مختلف شاهد افول و از هم پاشیده شدن آمریکا هستیم.

وی با بیان اینکه از نظر مسائل اخلاقی، امنیتی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی شاهد افول آمریکا هستیم، افزود: از منظر اقتصادی فقر و نابرابری در آمریکا غوغا می کند و شمار زیادی از افراد در آمریکا بی خانمان هستند که در هیچ جای دنیا چنین آماری دیده نمی شود همچنین بی عدالتی در آمریکا بیداد می کند.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: مسئله کنونی آمریکا تنها نژادپرستی نیست، در واقع پلیس آمریکا حتی باسفیدپوستان هم بسیار بد رفتار می کند و در واقع شاهد آن هستیم که پلیس آمریکا دارای مشکلات روحی و روانی و روحیه شکنجه گری است. همچنین آمریکا بیشترین تعداد زندانیان را در دنیا دارد که در هیچ جای دنیا چنین سابقه‌ای وجود ندارد.

مرندی عنوان کرد: از بعد فرهنگی نیز آمریکا به ابتذال کشیده شده و در واقع بزرگترین نشانه ابتذال فرهنگی آمریکا روی کار آمدن رئیس جمهور بی عقل، بی سواد و بی ادب آمریکا است که نشان می دهد آمریکا به چه اندازه ای افول کرده که چنین فردی رئیس جمهور آن شده است.

وی بیان کرد: وقتی کشوری به این مرحله از ابتذال و خشونت می رسد که این اقدامات سرکوبگرانه را این طور علنی توجیه می‌کند یعنی این کشور در آستانه سقوط قرار دارد البته نه تنها آمریکا بلکه اروپا، استرالیا و کشورهای غربی همه درحال افول هستند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: آمریکایی ها اشتباه می کنند که اینگونه خشونت را به مردم منعکس می‌کنند و آنها را می ترساند زیرا سبب می شود گروهی از مردم که بی تفاوت هستند نیز حساس شوند.

مرندی با تصریح اینکه آمریکا در یک بحران بسیار جدی قرار دارد که تمام شدنی نیست بلکه نقطه آغاز بحران در آمریکا است، گفت: مشاهده کردیم که با وجود اینکه دو ماه از شیوع کرونا در دنیا گذشته بود که رئیس جمهور آمریکا مانع انجام اقدامات مناسب می شد و اکنون یک سوم تلفات و مبتلایان کرونا در آمریکا مشاهده می شوند و البته فرانسه، انگلیس و... هم که پیشرفته تلقی می‌شدند نیز امروزه جزو بحرانی ترین کشورها هستند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد افول پزشکی، صنعتی و وضعیت بهداشتی در غرب و آمریکا هستیم حتی مشاهده می شود که پزشکان کوبایی برای کمک به مردم آمریکا به این کشور آمده اند.

وی افزود: در حال حاضر آمریکا نان اقتدار قبلی خود را می خورد اگر به اعتبار امروز او باشد آمریکا دیگر یک ابرقدرت برتر در دنیا نیست بلکه یک ابر قدرت معمولی در حال افول است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه