logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

داروی ضد ویروس کرونا در کرمانشاه تولید می‌شود

داروی ضد ویروس کرونا در کرمانشاه تولید می‌شود
مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تولید داروی ضد ویروس کرونا در استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین رضاپور در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد  اظهار داشت: داروی ضد ویروس به نام فاوی پیراویر در شرکت باختر بیوشیمی کرمانشاه طی ۲ ماه اخیر تولید شده است.

وی افزود: در کشورهای دیگر این دارو بر روی انواع دیگر ویروس و سایر بیماری‌ها مورد آزمایش قرار گرفته و مؤثر واقع شده و بر اساس پروتکل سازمان جهانی بر روی ویروس کرونا هم اثراتی داشته است.

مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر کشورهای دیگر در حال استفاده از این دارو هستند و در سطح کشور ایران نیز در برخی از بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رضا پور گفت: تاکنون داروی خاصی مختص ویروس کرونا کشف نشده است اما بر اساس تحقیقات انجام شده در سایر کشورها این دارو در کنار سایر داروهای ضد ویروس اثراتی بر روی درمان مبتلایان به کرونا داشته است.

این مسئول عنوان کرد: این دارو تنها در کرمانشاه و با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت به مقدار قابل توجه تولید می‌شود و خوشبختانه مقدار آن قابل توجه می‌شود.

مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه تصریح کرد: پروتکل‌های مختلفی برای درمان ویروس کرونا وجود دارد بنابراین این دارو در همه کشور به نسبت یکسان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد با این حال برخی از گروه‌های پزشکی در استان‌های مختلف که مصرف این دارو را مؤثر دیده‌اند، اصرار به استفاده از این دارو دارند.

این مسئول افزود: در صورتی که اثرات این دارو تأیید شود و جدی‌تر مورد استفاده قرار گیرد بیش از پیش توسط گروه‌های پزشکی و دانشگاه‌های کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

رضا پور گفت: در حال حاضر مشکلی که شرکت باختر بیوشیمی با آن مواجه است قیمت‌گذاری و توزیع آن در سراسر کشور است که با توجه به سفر اخیر معاون وزیر به کرمانشاه امیدواریم در هفته جاری مشکلات آن حل شود.

وی خاطر نشان کرد: تجهیزات و مواد اولیه برای تولید داروی فاوی پیراویر در سطح قابل قبولی قرار دارد و در صورتی که مشکلات حاشیه‌ای آن برطرف شود امکان دستیابی به تولید انبوه وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه