رئیس پلیس آگاهی ناجا خبر داد:
استفاده از تمام ظرفیت های درون و برون سازمانی برای کشف علمی جرائم
استفاده از تمام ظرفیت های درون و برون سازمانی برای کشف علمی جرائم تاکید کرد.[
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا سردار "محمد رضا مقیمی" رییس پلیس آگاهی ناجا در جمع کارکنان پلیس آگاهی استان آ.غربی گفت:اشرافیت اطلاعاتی یکی از اولویت های مهم فرماندهان و مسئولین بر حوزه کاری و جغرافیایی محل خدمت است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی با اشاره به توانمندیهای پلیس آگاهی در کشف علمی جرائم گفت: علاوه بر آزمایشگاههای متعدد سعی شده است نسبت به بکارگیری نیروی آموزش دیده، افزایش کیفیت آموزشها و بکارگیری تجهیزات و تکیه بر دانش روز در راه کشف علمی جرائم گام برداریم.
,سردار مقیمی تصریح کرد: براساس تدابیر فرماندهی ناجا سعی شده است که در طول چند سال اخیر پلیس از کشف سنتی به سمت کشف علمی مدرن و با تکیه بر علوم روز پیش برود که خوشبختانه اهتمام چند ساله در این امر محقق شده و در حال شکوفایی هستیم.
,رئیس پلیس آگاهی ناجا تلاش، همدلی و هم افزایی و نظارت در انجام امور را رمز موفقیت دانست و بر استفاده از تمام ظرفیت های درون و برون سازمانی برای کشف جرائم تاکید کرد.
,وی در ادامه بیان کرد:گستردگی تدابیر مربوط به پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی و نیز متولیان متعددی که در این خصوص وجود دارند،از یک سو نیاز به مدیریت جامع و هدفمند در این حوزه را نشان می دهد و از سوی دیگر مشارکت فعال تمام قوای کشور را می طلبد.
,سردار مقیمی تصریح کرد:اعتماد بی مورد باعث ضربه به پیکره سازمان می شود پس باید تلاش کنیم با هوشیاری،تیزبینی، نظارت و بازدید نقاط ضعف خود را برطرف کنیم تا دچار شکست حفاظتی نشویم.
,رئیس پلیس آگاهی ناجا در پایان خاطر نشان کرد:انتقال تجربیات یکی از موضوعات مهم و مد نظر بوده و این امر باید با جدیت هر چه تمام تر اجرا شود و از زحمات و اقدامات کارکنان پلیس آگاهی آ.غربی قدردانی نمودند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه