logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس بیمارستان رازی سراوان:

خودمراقبتی مهمترین راهکار پیشگیری از کووید19/بهترین قدردانی از کادر درمان، در خانه ماندن است

خودمراقبتی مهمترین راهکار پیشگیری از کووید19/بهترین قدردانی از کادر درمان، در خانه ماندن است
امیر گرگیچ گفت: به منظور قدر دانی از کادر درمان که چندین ماه است به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات به بیماران هستند، بهتر است از حضور در تجمعات و تردد غیر ضروری در سطح شهر خودداری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر گرگیچ، رئیس بیمارستان رازی سراوان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: برای در امان ماندن از ویروس کرونا مثل هر بیماری واگیر دار دیگر استفاده از تجهیزات حفاظت فردی به خصوص ماسک و شستشوی دستها بعد از تماسهای مشکوک، موثر است.

وی ضمن توصیه به شهروندان مبنی بر در خانه ماندن و خودداری از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر افزود: چنانچه شهروندان مجبور به حضور در سطح شهر هستند حتما از ماسک استفاده کرده و  فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند. 

رئیس بیمارستان رازی سراوان ادامه داد: با توجه به شروع تعطیلات تابستانی و اینکه این ویروس در هر آب و هوای منتشر می‌شود و همچنین اکثر شهرهای کشور را درگیر کرده برای جلوگیری از ابتلا و شکسته شدن چرخه انتقال باید سعی کنیم سفرهای غیر ضروری خود را به زمانی دیگر موکول کنیم. 

گرگیچ با اشاره به اینکه کادر درمان ماه هاست در حال تلاش و ارائه خدمات شبانه روزی به بیماران هستند، اضافه کرد: بهتر است جهت قدر دانی از تلاش های شبانه روزی کادر درمان به توصیه های بهداشتی و درمانی عمل کرده و از برگزاری جشن های ازدواج با حضور افراد زیاد و شرکت در مراسمات خاکسپاری پرهیز شود چرا که حضور در تجمعات از علل اصلی افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا است. 

وی خاطر نشان کرد: برخی از افراد مبتلا به کووید 19 با علائمی همچون اختلال حس بویایی، گلودرد و تب و در مراحل پیشرفته تر تنگی نفس مراجعه کرده اند اما برخی بیماران با علائم اسهال و درد شکم نیز مراجعه کرده اند. 

رییس بیمارستان رازی سراوان تصریح کرد: شهروندان در صورت بروز این علائم به بیمارستان یا مراکز ۱۶ ساعته سطح شهر مراجعه کنند تا در مراحل اولیه بیماری تشخیص داده شود و در صورت بروز تنگی نفس و گلودرد جهت بستری و اقدامات حمایتی و درمانی حتما به بیمارستان مراجعه کنند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه