logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

زالی مطرح کرد:

افزایش بار مراجعات بیماران مبتلا به کرونا در تهران

افزایش بار مراجعات بیماران مبتلا به کرونا در تهران
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به افزایش بار مراجعان بیماران مبتلا به کرونا در تهران گفت: در دو هفته اخیر نمودار تعداد مراجعان سرپایی، افراد بستری در بخش‌های عادی و مراقبت‌های ویژه و همچنین میزان مرگ و میرها در حال تغییر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دکتر علیرضا زالی در جلسه تکریم مدیران پرستاری واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  پرستاران را سردمداران خط مقدم مقابله با ویروس کرونا توصیف کرد و گفت: موج جدید بیماران کووید ۱۹ فشار کاری مضاعف تری را به سیستم و بهداشت و درمان، خصوصا کادر پرستاری وارد می کند.

وی برنامه‌ریزی منسجم‌تر و کسب مهارت بیشتر برای مقابله با موج احتمالی دوم کرونا را از سوی کادر پرستاری دانشگاه مورد تاکید قرار داد و با اشاره به اقدامات موثر کادر پرستاری دانشگاه توضیح داد: پرستاران در بحران کرونا خوش درخشیدند و برترین کارنامه حرفه‌ای سال‌های اخیر را به نمایش گذاشتند.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران گفت: امروز فعالیت بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها با روزهای آغازین اپیدمی کرونا تغییر کرده و بیمارستان‌ها علاوه بر پذیرش بیماران کرونایی میزبان بیماران غیر کرونایی نیز هستند بنابراین بیمارستانها در بخش‌های مختلف باید طبق الگویی متفاوت‌تر از گذشته  فعالیت کنند.

زالی بازنگری برنامه‌های کادر پرستاری بیمارستان‌ها را خواستار شد و توضیحاتی درباره تامین زیرساخت‌های اجرایی قانون بهره‌وری، تقلیل ساعت کاری، ارتقا استخدامی و تعرفه گذاری خدمات پرستاری ارائه داد و همچنین درادامه از تلاش‌های دانشگاه برای دریافت مطالبات پرستاری به عنوان وظیفه صنفی حاکمیتی خبر داد و تاکیدکرد: لازم  است بسته‌های تشویقی، مالی و استخدامی گروه‌های پرستاری با ضمانت اجرایی بررسی و ارائه شود.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با بیان اینکه شغل و حرفه پرستاری از گذشته‌های دور با نظم و انتظام ویژه‌ای عجین شده؛ تعامل و همگرایی بیشتر مدیران  پرستاری بیمارستان‌ها را با پرسنل خواستار شد.

زالی به روز رسانی دانش پرستاری را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: حرفه پرستاری نیازمند بازآموزی، به روز رسانی و ارتقا در حوزه های پژوهشی و آموزشی است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: دفاتر پرستاری بیمارستان‌ها باید به دفاتر علمی با رویکرد توجه به ارتقا آموزشی و مهارتی تبدیل شوند و در صحنه اجرایی مشارکت بیشتر داشته باشند.

آسیب شناسی بین حوزه  درمان و آموزش در رشته پرستاری یکی دیگر از مواردی بود که دکتر زالی لزوم توجه به آن را خواستار شد و تاکید کرد: باید در این حوزه از حداکثر ظرفیت‌ها بهره جست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، جلسه تکریم مدیران پرستاری واحدهای تابعه دانشگاه با حضور دکتر سید هادی میرهاشمی معاون درمان، دکتر حائری مشاور رییس دانشگاه و فروغ مولا مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه