logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سوء استفاده از بخشنامه ستاد تنظیم بازار درباره ترخیص کالاهای وارداتی

سوء استفاده از بخشنامه ستاد تنظیم بازار درباره ترخیص کالاهای وارداتی
مدیرعامل دیده‌بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه‌ای به سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که بخشنامه‌ای از سوی ستاد تنظیم بازار صادر شده که کالاهای موجود در انبارهای بنادر در صورتی که صاحب کالا در خصوص ماندگاری کالا قصور نداشته باشد، بیش از یک ماه رایگان خواهد بود که این رویه منجر به عدم ترخیص برخی کالاهای وارداتی در اسرع وقت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر عامل دیده‌بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه‌ای به سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که بخشنامه‌ای از سوی ستاد تنظیم بازار صادر شده که کالاهای موجود در انبارهای بنادر در صورتی که صاحب کالا در خصوص ماندگاری کالا قصور نداشته باشد، دپوی بیش از یک ماه عملا رایگان خواهد بود. در این نامه آمده است این رویه به نوعی باعث تشویق صاحبان کالا به نگهداری بی‌مورد کالا در انبارها و در نتیجه سوءاستفاده از آن شده است.

در این نامه آمده است:

«جناب آقای دکتر مدرس خیابانی
سرپرست محترم وزارت صمت

سلام علیکم؛

بر اساس گزارش‌های موجود، بخشنامه‌ای از سوی ستاد تنظیم بازار صادر شده که کالاهای موجود در انبارهای بنادر در صورتی که صاحب کالا در خصوص ماندگاری کالا قصور نداشته باشد، دپوی بیش از یک ماه عملا رایگان خواهد بود. این رویه به نوعی تشویق صاحبان کالا به نگهداری بی‌مورد کالاها در انبارها و در نهایت منجر به عدم ترخیص اقلام مذکور در سریع‌ترین زمان ممکن می‌شود.

صدور این بخشنامه در شرایطی که کشور به شدت به این کالاها نیاز دارد، جای تأمل دارد؛ چراکه با سوءاستفاده از این بخشنامه اقدام به دپوی کالا در بنادر صورت گرفته و بازار مایحتاج مردم به صورت تصنعی تشنه و اقلام مورد نیاز مردم از طریق بازارهای غیر رسمی با قیمت‌های نجومی عرضه می‌شود.

برای مثال؛ برنج خارجی که قیمت مصوب آن 8900 تومان است، در بازار مصرف بیش از 17 هزار و 500 تومان عرضه می‌شود، شایسته است هر چه سریع‌تر قبل از گسترش این افزایش قیمت تصنعی به سایر کالاهای اساسی، دستور بازنگری و تجدیدنظر در بخشنامه مورد اشاره در دستورکار قرار گیرد و به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دستور فرمایید نسبت به رصد بازار و برخورد با متخلفین اقدام فوری نمایند.

با تشکر
علی اشرف نوری
مدیرعامل»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه