اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش شهردار جویبار به تعطیلی پروژه‌ها؛

شهرداری جویبار پایبند به تعهد 20 ماه 20 پروژه است/تعطیلی پروژه‌های عمرانی تنها در اوج کرونا

شهرداری جویبار پایبند به تعهد 20 ماه 20 پروژه است/تعطیلی پروژه‌های عمرانی تنها در اوج کرونا
همت محمدنژاد گفت: هفت پروژه عمرانی شهرداری جویبار به‌صورت هم‌زمان در حال اجراست و فقط در مدت کوتاهی در زمان اوج شیوع ویروس کرونا طبق بخشنامه‌های استانی پروژه‌های عمرانی تعطیل شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، تعدای از مخاطبان سایت بلاغ طی تماس با خبرنگار ما اعلام کردند که  خبری از عمل به وعده 20 ماه 20 پروژه در جویبار نیست و وعده 20 ماه 20 پروژه شهرداری جویبار از آذرماه سال گذشته با تبلیغاتی گسترده اعلام، اما مدت هاست به بهانه کرونا هیچ پروژه عمرانی قابل ملاحظه ای در جویبار به بهره برداری نرسیده است.

بعد از تماس با همت محمد نژاد شهردار جویبار عنوان شد که شهرداری جویبار در ایام اوج ویروس کرونا 24 ساعته در حال آماده‌باش بود و در ایام اوج شیوع ویروس کرونا کارکنان شهرداری به‌صورت 24 ساعته در حالت آماده‌باش و ضدعفونی کردن معابر و خیابان‌های سطح شهر بودند.
 
وی افزود: شهرداری در توزیع بسته‌های بهداشتی و آگاهی دهی به مردم پیش رو بود و در این ایام یک روز هم تعطیل نبود.
 
شهردار جویبار بر شعار 20 ماه به 20 پروژه تأکید و عنوان کرد: شهرداری همچنان پایبند به تعهد 20 ماه و 20 پروژه است و فقط در ایام اوج کرونا طبق بخشنامه‌های استانی اعلام‌شده تمام پروژه‌ها تعطیل‌شده ولی اکنون 7 پروژه عمرانی به‌صورت هم‌زمان در حال انجام است.
 
محمد نژاد با اشاره به پروژه‌های عمرانی در حال انجام شهرداری جویبار گفت: ازجمله پروژه‌های در حال انجام می‌توان به پروژه  آسفالت خیابان شهید سرپرست به سمت مسکن مهر، احداث جوی و جدول خیابان مسکن مهر و بیزکی، چهاربانده کردن خیابان سردار شهید سلیمانی، پیاده‌روسازی، اصلاح هندسی میدان‌ها، تکمیل آتش‌نشانی شماره 2، احداث میدان سردار شهید خلبان ذبیحی اشاره کرد.

وی  از خواهرخواندگی شهر جویبار با ماخاچ قلعه داغستان خبر داد و گفت: شهردار ماخاچ قلعه داغستان با ارسال ایمیلی به زبان روسی و فارسی با درخواست شهرداری جویبار مبنی بر خواهرخواندگی این دو شهر موافقت کرد و طرح این موضوع در چهار جلد تدوین‌شده است.
 
شهردار جویبار به رشد 120 درصدی بودجه شهرداری اشاره و عنوان کرد: در سال‌های گذشته ضریب رشد درآمد با روند منفی همراه بود اما امسال با رشد 35 درصدی همراه شده که در طی این سال‌ها بی‌سابقه بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه