logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

به همت رزمندگان تیپ نیروهای مخصوص ۱۱۰ سلمان فارسی؛

سودجویان کرونایی دارو به دام افتادند/فاکتور هشت و انسولین در لیست قاچاقچیان برای خروج از مرزهای شرقی کشور

سودجویان کرونایی دارو به دام افتادند/فاکتور هشت و انسولین در لیست قاچاقچیان برای خروج از مرزهای شرقی کشور
سردار حسین الماسی، فرمانده تیپ نیروهای مخصوص ۱۱۰ سلمان فارسی گفت: در راستای حراست از مرزها و تشدید اقدامات کنترلی طی یک عملیات موفق آمیز توسط رزمندگان این یگان، محموله بزرگ قاچاق دارویی را در مرزهای شرقی کشف کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، قاچاق دارو موضوع پیچیده‌ای است که از یک سو جان بیماران را تهید می کند و از سوی دیگر جیب قاچاقچیان را پر پول؛ با این تفسیر در حالی دارو به عنوان یک کالای استراتژیک در دنیا شناخته می‌شود که بعد از نفت و اسلحه، بیشترین حاشیه سود متعلق به این صنعت بوده و به نوعی وحشتناک ترین نوع قاچاق به شمار می رود.

این امر باعث شده تا عده‌ای از جان مردم به سود حساب‌های بانکی خود بهره می‌برند. قاچاق دارو معضلی که اثرات ناگوار و جبران ناپذیری برای سلامتی مردم دارد آن هم در برهه که تحریم ها ظالمانه است و بیماران کشور خود نیاز شدید به داروهایی همچون انسولین، فاکتور هشت، آنتی بیوتیک و ... دارند.
 
قاچاق دارو؛ از جان مردم تا جیب قاچاقچی

طبق گفته مسئولان امر؛ قاچاق دارو‌های تولید داخل از ایران به همه کشور‌های همسایه انجام می‌شود و علاوه بر قاچاقچیان که از این فرصت برای کسب سود حداکثری استفاده می‌کنند و به طرق مختلف دارو‌های موجود در بازار کشور را خارج می‌کنند. قاچاق چمدانی هم وجود دارد و هم مسافران خارجی که به ایران می‌آیند و هم ایرانیانی که به کشور‌های همسایه سفر می‌کنند، همه می‌دانند که یکی از اقلام پرسود برای انتقال و فروش آن در خارج کشور داروست که بازار مصرف هم دارد. 
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, قاچاق دارو؛ از جان مردم تا جیب قاچاقچی,
,
,
,
, ,

علت عمده قاچاق دارو از کشور هم قیمت پایین آن در ایران و افت ارزش ریال نسبت به ارز کشورهای همسایه است که به مراتب نسبت به قبل بیشتر شده و قاچاقچیان با سوءاستفاده از این فرصت با خروج دارو سودهای سرشاری کسب می کنند.

در همین راستا شب گذشته رزمندگان تیپ نیروهای مخصوص ۱۱۰ سلمان فارسی یک محموله بزرگ اقلام دارویی که قاچاقچیان قصد خروج آنهارا به خارج از مرز  داشتتند توقیف و مصادره کردند.

سردار حسین الماسی، فرمانده تیپ نیروهای مخصوص ۱۱۰ سلمان فارسی به خبرنگار ما گفت: رزمندگان این یگان طی روز گذشته در راستای حراست از مرزها و تشدید اقدامات کنترلی در یک عملیات موفق به کشف محموله بزرگ اقلام دارویی شدند.
 
,
,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
وی بیان کرد: در کشف این محموله بزرگ قاچاق دارویی که در این شرایط کشور به جهت مبارزه با ویروس منحوس کرونا، مورد نیاز می باشد مقادیر زیادی عکس و فیلم رادیولوژی، سی تی اسکن، انواع داروهای آنتی بیوتیک، داروهای خاص از جمله فاکتور هشت، آنسولین، انواع شربت، آمپول، قرص، داروهای اعصاب و فشار خون کشف و نیروهای این یگان مانع خروج این کالاها از کشور شدند.

گفتنی است قاچاق دارو از مرزهای داخلی کشور در حالی حساب بانکی قاچاقچیان و مافیا را پرسود می کند که مردم برای تامین داروهای حیاتی بیماران خود مانند انسولین، انتی بیوتیک ها و ... باید دردسرهای فراوانی را به قیمت از دست دادن جان اطرافیان خود تحمل کنند.
انتهای پیام/
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه